Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Пораженіє.
Не буду вдаватися в деталі, але знайшли неприємні проблеми. Валера, якому я показав детальні звіти, порадив одразу відмовитися. В принципі, я і так схилявся до цієї думки.
Ну чого ж пораженіє? Раз перекупи не змогли увала лоху на роги натягнути - то це перемога, я щітаю

Мілфовоз

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В Полтаві, і поза бюджетом. Но цікава - хоть дєньох позичай))

...до речі ,колись читав,який розумний ******** написав,вартість вашого авто не повинно бути більше 10% вашого сумарного капіталу,інакше авто буде тягарем,стараюся додержуватися цього правила і іншим раджу

Не те ти шукаєш..
Знайди вже собі мілфу , з машиною - зараз таких кожна друга...Всі будуть щасливі: і ти, і жіночка, і машина - лише уяви, що вона з нею наробити може...

...до речі ,колись читав,який розумний ******** написав,вартість вашого авто не повинно бути більше 10% вашого сумарного капіталу,інакше авто буде тягарем,стараюся додержуватися цього правила і іншим раджу
Не пались....

мілфу , з машиною - зараз таких кожна друга..
Мий колишній начальник називав таких "прі ****є і прі машінє" задовго до того, як це стало мейнстрімом:D

вартість вашого авто не повинно бути більше 10% вашого сумарного капіталу
мені тоді й на лісапєд путьовий не вистачить

Мий колишній начальник називав таких "прі ****є і прі машінє" задовго до того, як це стало мейнстрімом
Ну, зараз трішки інша ситуація...Але уяви, що з часом (невеликим) на тобі повіснуть дві автівки?

А у 1939 році якийсь Стейнбек розповідав, як бідні американські робітники, залишившись без роботи і почавши голодувати, посідали у власні "Форди" та поїхали на інший бік країни шукати її. В США вартість автівки не так співвідноситься із іншим для середнього класу.

А у 1939 році якийсь Стейнбек розповідав, як бідні американські робітники, залишившись без роботи і почавши голодувати, посідали у власні "Форди" та поїхали на інший бік країни шукати її. В США вартість автівки не так співвідноситься із іншим для середнього класу.
...зараз те саме,практично люба працююча людина може мати авто,ВАЗ👍

...зараз те саме,практично люба працююча людина може мати авто,ВАЗ👍
Утримання ВАЗу, який вартує 10 % активів середнього українця, і знаходиться на ходу - це або дофіга вільного часу, або знов таки треба багато грошей.

Утримання ВАЗу, який вартує 10 % активів середнього українця, і знаходиться на ходу - це або дофіга вільного часу, або знов таки треба багато грошей.
...це авто?..воно ідеально підходить до статків любої працюючої людини, 300-500 доларів ціна питання

Назад
Зверху Знизу