Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Автогiлка ****ить! Не знаю як щас у Харковi, а у Валках майже всi таксисти на Ланосах, Авео та Логанах(Дачiях). Пару Тойот та Гольфiв ще.
Так їм, як правило , два дні до смерті залишилося (не таксистам)

Придивляюся і до них! Попередньо, подобається. Але в Харкові їх всього 15 пропозицій в моєму бюджеті, і більшість з них - взагалі не фонтан.
Ось одна, від перекупа:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Но він одразу на питання по ній віляє як та сучка..

Чимало потенційно цікавих гранд сценіків в віддалених регіонах, но хіба туди наїздися?

Ось одесит явно зі скрученим пробігом продає:

Французiв не усi автосервIси ремонтують
А вагів усі??
Я шукаю куди можна загнати шарана, щоб точно з'ясувати, пробита прокладка ГБЦ, чи ні, бо від цього залежить за скільки його провалювати, - і хєр хто хоче братися. Не за ремонт - просто за діагностику

Ось одесит явно зі скрученим пробігом продає:

А вагів усі??
Я шукаю куди можна загнати шарана, щоб точно з'ясувати, пробита прокладка ГБЦ, чи ні, бо від цього залежить за скільки його провалювати, - і хєр хто хоче братися. Не за ремонт - просто за діагностику
З Одеси взагалі нічого брать нізя.
А з приводу діагностікі - рукавичку на расширітєльний бачок, завів і подивився. Як надуло - слівайтє воду.
Я так розумію пічка дме холодним?

пічка дме холодним?
та нє, щось чмихає, взимку не замерзнеш, але й тільки.
Но бувало що просто на ходу припиняла гріти, потім знову починала.. хєр її поймеш..

З Одеси взагалі нічого брать нізя.
Теж так думаю.

та нє, щось чмихає, взимку не замерзнеш, але й тільки.
Но бувало що просто на ходу припиняла гріти, потім знову починала.. хєр її поймеш..
Пробував виставити машину мордою вгору і погазовать трохи без кришки на расширітєльному?

щоб точно з'ясувати, пробита прокладка ГБЦ, чи ні
Масло в бачок з антифрiзом жене? Антифрiз в масло жене? Якщо нi - тодi прокладка цiла! Е ще один способ - купуеш ***********, вiдкриваеш розширювальний бачок з антифризом, надягаеш його туди, де кришка накручуеться, щiльно, заводиш машину й дивишся, газуеш, якщо надуваеться як повiтряна куля - прокладка пробита, якщо висить як в'ялий, - прокладка цiла. Мене так навчив один майстр по авто. Мотор повинен бути прогрiтий до робочоi температури, бо при прогрiвi антифрiз розширюеться, *********** може трошки надутися, но не як повiтряна куля! Ну а якщо *******ки йдуть при газуваннi в бачок - то вже 100% пробита.

Не пробував. Трохи - це скільки? І з якою метою?
Шоб вигнать повітря з системи, якщо є. Пару - тройку хвилин. Подгазовувать періодично.

Ось варік на всі гроші.

Це писець яке виключення з правил. Як правило, авео, як і ланосів, живих вже немає, автогілка не дасть збрехати)
У подруги авео 06 года, пробег около 50тис. Зимові не ездила, и вот уже почти 4 года стоит в гараже. Продавать не хочет, сама в Германии.

Масло в бачок з антифрiзом жене? Антифрiз в масло жене? Якщо нi - тодi прокладка цiла!
Та у тому і річ, що візуально нічого такого не спостерігається, і білим не димить!
якщо *******ки йдуть при газуваннi в бачок - то вже 100% пробита.
Теж не помічав - з батьком на прогрітій спостерігали, з відкритим бачком.
купуеш ***********, вiдкриваеш розширювальний бачок з антифризом, надягаеш його туди, де кришка накручуеться, щiльно, заводиш машину й дивишся, газуеш, якщо надуваеться як повiтряна куля - прокладка пробита, якщо висить як в'ялий, - прокладка цiла
Треба буде спробувати.
Я сьогодні перед виїздом кришку бачка відкручував, рівень антифризу був нижче мінімума. Через 170 км, після фінішу глянув на бачок - він повний, через клапан кришка його спльовувала надлишок. Патрубки тверді, але не зірвало.
Завтра треба буде знову обрізати баклажку, підставляти її до горловини бачка, і тільки потім дуже повільно відкручувати кришку, щоб антифриз не їбонув під тиском..

Та у тому і річ, що візуально нічого такого не спостерігається, і білим не димить!

Теж не помічав - з батьком на прогрітій спостерігали, з відкритим бачком.

Треба буде спробувати.
Я сьогодні перед виїздом кришку бачка відкручував, рівень антифризу був нижче мінімума. Через 170 км, після фінішу глянув на бачок - він повний, через клапан кришка його спльовувала надлишок. Патрубки тверді, але не зірвало.
Завтра треба буде знову обрізати баклажку, підставляти її до горловини бачка, і тільки потім дуже повільно відкручувати кришку, щоб антифриз не їбонув під тиском..
Може кришка здохла?

Може кришка здохла?
Та нє. Я Було грішив на неї. Взимку поставив нову, з Автограду, замість рідної оригінальної. Проблема не зникла.
А у травні взагалі одного дня просто зірвало нижній патрубок радіатора, добре що я саме встиг припаркуватися перед будинком! Патрубок прикрутив назад, залив новий антифриз, знову поставив оригінальну кришку. Ну і дві баклажки з водою тепер завжди катаю в багажнику, про всяк випадок.

Та нє. Я Було грішив на неї. Взимку поставив нову, з Автограду, замість рідної оригінальної. Проблема не зникла.
А у травні взагалі одного дня просто зірвало нижній патрубок радіатора, добре що я саме встиг припаркуватися перед будинком! Патрубок прикрутив назад, залив новий антифриз, знову поставив оригінальну кришку. Ну і дві баклажки з водою тепер завжди катаю в багажнику, про всяк випадок.
Нє, ну якщо дує патрубкі, то це ***ово. Надягай нацюцюрника на расширітєльний бачок.

З пробігом до 100 за 6000-7000? Хіба що, скрученим втричі))

Від наведених об'яв ****ежом за кілометр тхне
Кожне авто дивитись треба.
Наприклад, друг буде продавати авто свого батька, хундай акцент, рік 06-й, ціна десь 3-4. Пробіг 85к.

Назад
Зверху Знизу