Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Дія - це, за великим рахунком, просто інтерфейс для доступу до інформації в держ.реєстрах. Показує що там вашого є, як є. Чого немає - не показує.
Тому дойобуйтесь до реєстрів, будь ласка!
Тоісь в том шо докУменти оттудова іспаряюцця винувати регістратори?

даному випадку настільки бісишься ?
Таких як ти, заповідник в армії, тому і бішуся.
В учебці першому чому вчили, вчили не мовчати, нести любу ахінею, аби не мовчки, знаєш не знаенш, не мовчи.

Приходь тут будеш у своєму середовищі.

Дія це комфортно. Не треба постійно думати, де твій паспорт, де права. Вічні авторизації десь - з Дією легко. Їм залишилось соцмережу туди всунути і банкінг, і буде ройял-флеш. )
Ще блекджек і повій.

С 16 по 18 помните объявление, что Дия работать не будет ?
В связи с чем - пропустили?
Причина - обновление реестров. (с)
Спасібо шо сказали...попробувала зайти - вапще тепер не могу🤦‍♀️

...частина сервісів у Дії може не працювати із закордонних ІР,це перевірено

Всьо для людєй...🤦‍♀️
Документи воно підтягує, але сервіси не доступні. Коли каже "сталася помилка" тицяйте "спробувати ще раз". Воно знову скаже що помилка, тицяйте "зрозуміло" Буде пустий екран. Тицяйте "документи" Їх покаже

Документи воно підтягує, але сервіси не доступні. Коли каже "сталася помилка" тицяйте "спробувати ще раз". Воно знову скаже що помилка, тицяйте "зрозуміло" Буде пустий екран. Тицяйте "документи" Їх покаже
Огромне спасібо! 😳 Получилось, но пропавші документи так і не появились...

Огромне спасібо! 😳 Получилось, но пропавші документи так і не появились...
Та нема за що:пиво::) А що саме у вас зникло? Бо якщо свідоцтво про народження дитини, то його здається самому можна внести там де "додати документ" Свідоцтво про шлюб , здається також

Підвищили пенсію.
Була звичайна за 3 групу, 5528 грн, тепер військова, 9207 грн.
звичайну виплатили 4 числа, сьогодні доплата надійшла. На порталі ПФ інфа оновилася

Та нема за що:пиво::) А що саме у вас зникло? Бо якщо свідоцтво про народження дитини, то його здається самому можна внести там де "додати документ" Свідоцтво про шлюб , здається також
Сама незамєтна вєщіца - пашпорт🤦‍♀️

• Я в шоці!
Реакції: E.N
тік в жовтні перерахують
Мені в ТЦК якось так ніяково казали , що пенсію перерахують від дати призначення, тобто початку січня, і виплатять різницю. Але, наскільки я знаю, це так не працює.
А було б непогано ще й за попередні 7 місяців отримати перерахунок - 32 кгрн на дорозі не валяються.
Штош, нє жілі багато - нєхуй і прівикать))

Назад
Зверху Знизу