Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Знов проїбався? Ну, буває, коли хочеться на комусь виїбнутися, а потім вийобуються на тобі. Ти хоч в Україні живеш?
??
Що значить знов ? І на кого я вийобувався ?
Те, що не знав - я визнав.
То до чого ти тут це вирішив пропіщати ?
пм/ жив би не в Україні - 444 би мене вже розіп'яв би ))

как уматно вьіглядят заявьі..мол придут ко мне дом стану воевать..)) камон..каким образом? тьі, ****, купил ******?ходил в тир? сомневаюсь. потому те поводят по губам, а твою жену поюзают.

недопрацювання на лице.
Може таки на обличчя?
Бланки двомовні. Фотокартка вклеєна/фото карточка вклеена. І так далі. Роблять згідно бланку.
Чому тодi ***ло на нас наiзжае??? Рузге език користуеться державними органами Украiни, хулi йому ще треба???

Може таки на обличчя?
Ні. Є лице, і є обличчя. Обличчя - це коли про фізичне обличчя. А лице - коли фігурально.
Ждати і чекати теж - обидва слова спокійно з мови. Також сором і стид. І такого дуже багато. Що не є суржиком, хоча люди думають, що це суржик.
Виявляється, в мові одночасно є навіть і лицар, і рицар. Отак от.

Я такого слова в украiнськiй мовI не знаю, це - русiзм, *****iзм! Завжди кажуть - почекай мене, а не жди мене!
Це теж *****iзм! А сором - цiлком украiнське слово!:клас:
в мові одночасно є навіть і лицар, і рицар.
Тут згоден, хоча лицар бiльш украiнське, нiж рицар

Я такого слова в украiнськiй мовI не знаю, це - русiзм, *****iзм! Завжди кажуть - почекай мене, а не жди мене!

Це теж *****iзм! А сором - цiлком украiнське слово!:клас:

Тут згоден, хоча лицар бiльш украiнське, нiж рицар
Ні, дядьку. Я тобі кАжу.
Ждати - "Черемшина" - що робить дівчина, коли всюди буйне квітне ?
Встидатися - це чиє слово ?
І тдітп.
Я зараз в кіно пішов, тому не буду шукати пруфи. Просто зрозумій - багацько слів не є суржиком і русизмами. А, "русизм" це неправильно, до речі. Бо не було Московської Русі, а руська мова не була російською. Тому - не русизмами, а росіянизмами.

багацько слів не є суржиком і русизмами
Гаразд, умовив, згоден!:пиво: Ще й Тарас Шевченко, Гулак Артемовський, Квiтка-Основ'яненко, Коцюбинський, та Iншi нашi дiячi культури - теж встромлювали в своi твори *****iзми. Але то було за час жорсткоi цензури з боку царськоi росii, а зараз треба чистоту мови якось вже вiдокремлювати вiд *****iзмiв!:пиво: Треба таки зберiгати нашу мову, бо вона - наша iдентифiкованiсть в свiтi! Без мови не буде Украiни!

Дядьку, трохи верзешь ти. Інформація мовою і язьіком не вноситься в паспорт. Вона там вже є. Розумієшь різницю ? Чи по-твоєму потрібно замальовувати ті чорнильні записи ?
А в нових паспортах - мова і ленгуаге.
Агов, прозрів!
Я вчора вклеїв фото

Ні. Є лице, і є обличчя. Обличчя - це коли про фізичне обличчя. А лице - коли фігурально.
Ждати і чекати теж - обидва слова спокійно з мови. Також сором і стид. І такого дуже багато. Що не є суржиком, хоча люди думають, що це суржик.
Виявляється, в мові одночасно є навіть і лицар, і рицар. Отак от.
Лице -? - фізична особа. Наприклад ФОП.
А не ФЛП (это как раз по *****ски)
😳

А не ФЛП (это как раз по *****ски)
ФЛП - це особливий варіант ФОП, коли фізична особа займається підприємницькою діяльністю під спрощеною системою оподаткування. У такого підприємця може бути декілька типів оподаткування, а сама форма ФЛП має свої переваги, такі як можливість отримання дивідендів, відсутність обов'язкового реєстру та зменшення навантаження на нього з підтримки бухгалтерського обліку.

Дядьку, трохи верзешь ти. Інформація мовою і язьіком не вноситься в паспорт. Вона там вже є. Розумієшь різницю ? Чи по-твоєму потрібно замальовувати ті чорнильні записи ?
А в нових паспортах - мова і ленгуаге.
Недоумку, по перше не тикай мені, по друге вже написав тебе, якщо не знаєш, краще не базікати.

ФЛП - це особливий варіант ФОП, коли фізична особа займається підприємницькою діяльністю під спрощеною системою оподаткування. У такого підприємця може бути декілька типів оподаткування, а сама форма ФЛП має свої переваги, такі як можливість отримання дивідендів, відсутність обов'язкового реєстру та зменшення навантаження на нього з підтримки бухгалтерського обліку.
Бланк отчета посмотрите.
ФОП -фізична особа підприємець
ФЛП - по русски - физическое лицо предприниматель. Таких бланков отчетности нет на державной мове, давно ушли от них.

Все привыкли говорить НДФЛ.
Налог на доходы физических лиц.
Но - правильно по налоговому кодексу Украины платить и подавать декларацию по ПДФО
Податок на доходы фізичних осіб
Поверьте, правильно так. 😊
Ставка налогобложения, есть наемные или нет у ФОПа - это другая песня, но ФОП он называется по-любому.

Недоумку, по перше не тикай мені, по друге вже написав тебе, якщо не знаєш, краще не базікати.
Першим тикнув ти. Тому буде так. По-друге, я не думав, що дописують щось в паспорт після його видачі, якщо там вже написано один раз, ким він виданий.
Я це визнав.
Навіщо ти в даному випадку настільки бісишься ?

Я спрашивала в другой теме, если оформлять загран, а паспорт у меня бумажный, последнее фото в 45, надо поменять внутренний паспорт, на карточку, а потом на него оформить загран? Мне полфорума написало - это не обязательно. На бумажный оформят загран сейчас и сегодня , без вопросов.
А все таки как лучше, если уж идти в те конторы - обновить бумажный?

Назад
Зверху Знизу