Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я спрашивала в другой теме, если оформлять загран, а паспорт у меня бумажный, последнее фото в 45, надо поменять внутренний паспорт, на карточку, а потом на него оформить загран? Мне полфорума написало - это не обязательно. На бумажный оформят загран сейчас и сегодня , без вопросов.
А все таки как лучше, если уж идти в те конторы - обновить бумажный?
Не тре нічо мінят 🥱

Я спрашивала в другой теме, если оформлять загран, а паспорт у меня бумажный, последнее фото в 45, надо поменять внутренний паспорт, на карточку, а потом на него оформить загран? Мне полфорума написало - это не обязательно. На бумажный оформят загран сейчас и сегодня , без вопросов.
А все таки как лучше, если уж идти в те конторы - обновить бумажный?
Якщо вірно пам'ятаю, була послуга 2 в 1 - одночасно робили обидва паспорта

Не тре нічо мінят 🥱
Все модные, с айди картками, а я мимо...бабця...😢

Подозреваю теперь что из-за записей и на *****ском, после войны примут закон про обмен внутренних паспортов и будут очереди...
Может думаю упредить...
😳

Все модные, с айди картками, а я мимо...бабця...😢

Подозреваю теперь что из-за записей и на *****ском, после войны примут закон про обмен внутренних паспортов и будут очереди...
Может думаю упредить...
😳
А нашо оно вам тре? 🤷‍♀️

Я влітку в сервісний центр ходила. Подаю документи.
Інспектор - ваша довідка про прописку 2019 року вже недійсна.
Я баньками на неї кліпаю - wtf?)
Вона каже - можете довідку викинуть, тепер рулить витяг з Дії.
Допомагає мені його витягти з Дії і зберегти на телефон)) якось "підшиває до справи" в електронному вигляді і рекомендує роздрукувати. Бо смартфон штука ненадійна.
А папірець є папірець.
Карочє звіздєц тим хто не вміє зараз користуватися смартфонами.
Учитуя шо ці криворукі *****и в мене напартачили в Дії і фіг я шо оттуда витяну, то нафіг таку діжіталізацію 🤷‍♀️

Учитуя шо ці криворукі *****и в мене напартачили в Дії і фіг я шо оттуда витяну, то нафіг таку діжіталізацію 🤷‍♀️
Дія це комфортно. Не треба постійно думати, де твій паспорт, де права. Вічні авторизації десь - з Дією легко. Їм залишилось соцмережу туди всунути і банкінг, і буде ройял-флеш. )

Дія це комфортно. Не треба постійно думати, де твій паспорт, де права. Вічні авторизації десь - з Дією легко. Їм залишилось соцмережу туди всунути і банкінг, і буде ройял-флеш. )
Ви ж прочитали шо я написала? Я нічого с цього не могу дєлать бо в їх руки со сраки

Останнє редагування:
Я нічого с цього не могу дєлать бо в їх руки со сраки
Дія - це, за великим рахунком, просто інтерфейс для доступу до інформації в держ.реєстрах. Показує що там вашого є, як є. Чого немає - не показує.
Тому дойобуйтесь до реєстрів, будь ласка!

Назад
Зверху Знизу