Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ти ж пінсіанєр, риби стільки не наловишь?
Я тебе візьму з собою, допоможеш

не вказав вік авто, від якого відштовхуватись. Бо надьожниє двигуни робили до початку 2000-х.
припустимо, від 2010. Така собі психологічна відмітка.
А ті надьожні движки вже давно відпрацювали своє, по декілька разів, за рідкісним виключенням

Я тебе візьму з собою, допоможеш

припустимо, від 2010. Така собі психологічна відмітка.
А ті надьожні движки вже давно відпрацювали своє, по декілька разів, за рідкісним виключенням
Дивись. Є рєсурс автостронг-м. Там детально розповідають про двіжкі, коробкі і нє только. всє косякі, мінуси і плюси розповідають. Зараз піхуни алюмінієвиє з напилєнієм, яке витираєцця через неякісне мастило і бєнз. І торба довіжку. Тож саме з ланцюговими двигунами. 30 тис і ланцюг под замєну.
Вопщєм, обираєш машину і дєтально вивчаєш подкапотноє. Шоби нє нарвацца на одноразовий двіжок.

І да. Якщо гризе черв'ячок за закордон на пмж, до Німеччини - то бажана німецька тачка. І без нашого улучшайзінга, тіпа газ вкорячіть, вирєзать каталізатори, перепрошить мозгі і т.д.

Шоби нє нарвацца на одноразовий двіжок.
По Грандісу почитав, подивився. Начебто, японські бензинові двигуни у них непогані. Споживають неслабо, канєшно, но газ трохи рєшає.

Пробіг в 200к не бентежить?
Бентежить.
Я просто наводив приклад одного з авто, яке мені, попередньо, подобається. Но живі вони поза бюджетом(

То ТС має гроші, то і єблує. Купуй те , жопі нравиця !

Знайомий продає Сценік, свій, не перекуп (військовий), 2008 рік, в твій ліміт вкладається легко,якщо цікаво - кину інфу і контакт в особисті

Так ми сміття після себе спалимо, і ригать не будемо!
Объявление в публичном доме провинциального городка:
Господа! Пожалуйста, не выкидывайте гондоны в окно, гуси давятся!
:D

Назад
Зверху Знизу