Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
по идее, у тебя должно быть с утра состояние "кот в глотку посрал" )))
а при чём тут ой-тi? аж обидно стало за стару прохвесiю ...
Самочуствіє цілком ок - стара закалка і цілющє морське повітря роблять чудєса!

Ойтішнєги молоді і дурненькі просто. П'ють АД, замість слівовіци, но щось вони їм не дуже допомагають

Ні разу не фанат ширпотрєбного лагера, але тут, на морі, де +36 в тіні, тільки він і заходить, як в сиру землю!
1000043122.jpg

Колись мені розказували, що тут вініщє по єврє пляшка - пий скільки влізе, авотхуй! - від €6 за літр більш-менш вмєняємого. Червоне - сухий кисляк. Про біле не скажу - я його не вживаю.
Загалом, продукти в Хорватії чомусь дорожчі ніж в Чехії, Німеччині та Австрії.
Но сири тут ахуїтєльні (овечий пазький - просто топ!), і м'яса різного вкусного повно на полицях Lidl, в отлічіє от колбасно-сосісочних Австрії та Німеччини.

Ні разу не фанат ширпотрєбного лагера, але тут, на морі, де +36 в тіні, тільки він і заходить, як в сиру землю!
1000043122.jpg

Колись мені розказували, що тут вініщє по єврє пляшка - пий скільки влізе, авотхуй! - від €6 за літр більш-менш вмєняємого.
Та то може шмурдячки молодекькі у Іспанії так коштували...

Cricvenica
Такий собі ЮБК на срєднє-високих. Море тепліше, ніж в Спліті, пляжі непогані, промєнад практично відсутній, як і туалети, ***ть...
Но повно преміум тачок, упакованих леді та джентльменів.
І спека. Єбєйша спека! Я трохи підгорів ще вчора, в Спліті, тому сьогодні був дуже обережний, але все одно спина пече добряче.

Lidl максимально близько, 5 хв ходу. Він суперзаряджений, вибір місцевих вкусняшок величезний, так що без овечих сирів, м'яса та вина точно не залишуся. І слівовіца є, канєшно!

1000043393.webp

1000043385.webp

думал, будет надпись типа I love Сливовиця ..
Трохи не вгадав:
1000043447.jpg

Но слівовицю я тожє лав!
Хоча вчора і сьогодні віступаю по місцевій рибі під біле вино. Свіжі дорадо та морський окунь, приготовані за 10-15 хв в мікрохвильовці - бімба просто!

Назад
Зверху Знизу