Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
1. Я люблю подорожувати
2. Не знаю як і коли виберуся наступного разу, тому краще більше різних локацій побачу зараз
3. Переїзди мене взагалі не напружують, вони дуже недорогі і достатньо короткотривалі. Щоправда, повертатися в Харків з Загрєба буде доволі виснажливо, в плані тривалості
4. В Німеччині я трохи зекономив на перебуванні, бо зупинявся у знайомих. В Хорватії планується те саме, в столиці і на морі, але недовго. Можливо, на узбережжі ще затримаюся на якийсь час за власний рахунок - побачимо пізніше.
Стосовно повертатися - якщо в тебе речей небагато - пробий Ryanair з аеропортів Хорватії до Катовіце і Кракова, звідти вже легко. Наприклад, на 29те з Задару до Катовіце квиток на літак 31 євро

Приїхав в Загрєб 2 години тому.
Канєшно, у порівнянні з Віднем, це просто якесь Мечебилово, обшарпане, розпечене і смердюче.
Як Лозова чи Балаклєя, тільки всі на євробляхах, і на афішах не ансамбль "Тиці-дриці", а Kasabian та Massive Attack.
Автовокзал - очко полнєйше. Виходиш з автобуса і опиняєшся наче в сто лєт не митій старій духовці, в якій щойно запекли якусь протухлу мєрзость, ще й розмазали всюди.
Слава богу, встрєчающа сторона одразу привезла в ойтішне гєтто, де все згідно-відповідно. Накормили середземноморським салатом під місцеву настоянку. Сиджу під кондиціонером, думаю що робити завтра, і що ну його все *****, бо в прогнозі +37
Мабуть, в бліжайший Lidl, по пиво, вино та слівовіцу, і назад під кондьор. Магнітік тут купувати навряд чи буду😂

А вже в п'ятницю вранці - на вікенд в Спліт, потім ще самостійно в Цріквеницю, і звідти вже додому, знову через Загрєб.
Райанів не буде - буде ФліксБас на Ужгород, через Будапешт. Подивлюся ще й на мадярів трохи. По Україні вже залізницею. ******* так *******))

це просто якесь Мечебилово, обшарпане, розпечене і смердюче.
Як Лозова чи Балаклєя, тільки всі на євробляхах, і на афішах не ансамбль "Тиці-дриці", а
А от шас обідно даже било 😳

От зато Загреб запам'ятається по справжньому і надовго! :D

З такого міста без магнітіка не комільфо. Надо взять із принципа!

всі ми тут переростки...
Шеврони замовляємо?
1000042986.webp

Фоторужжо. Воно реально існує, я знайшов його сьогодні в Технічному музеї Ніколи Тесли.
Якщо ви політехнік, чи механік, чи моторист, чи фанат стім-, дизель-, атом-, та іншого техно-панку, якщо слова "мотовило", "клацкальник", "шків Рунгє", "напряжометр" для вас не пусті - ви будете у повному захваті від тутешньої експозиції, як я сьогодні був!
1000043118.jpg

Назад
Зверху Знизу