Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Музей розбитих стосунків. Цікава локація, концепт чудовий, але в мене не вистачило духу придбати квиток. Бо я до його колекції міг би додати кул сторі зі свого минулого, та й сумні історії інших не був готовий созєрцать..

Вкладення

• 1000043002.webp
    1000043002.webp
    1.6 MБ · Перегляди: 25
  • 1000043003.webp
    1000043003.webp
    699.8 КБ · Перегляди: 20
  • 1000043004.webp
    1000043004.webp
    1 MБ · Перегляди: 32
Музей розбитих стосунків. Цікава локація, концепт чудовий, але в мене не вистачило духу придбати квиток. Бо я до його колекції міг би додати кул сторі зі свого минулого, та й сумні історії інших не був готовий созєрцать..
И каких только музее не напридумывают... :)

Так відбувається кожного разу: ти знаєш що море вже зовсім близько, ще не бачиш його, але відчуваєш дихання, знаєш що ось зараз, за тими будинками, в кінці того спуску, воно обов'язково буде, море..
А потім, нарешті, ти виходиш до нього, бачиш своїми очима цей unreal, емоції зашкалюють, і кожного разу переконуєшся, що воно хоч трохи, але не таке, яким ти собі його уявляв, але неодмінно прекрасне і величне!
1000043143.webp

Пляжі — білі, хвилі – сині
Буцає море дєвок серед акваторії
А я блідий, нібито Вій, білий парубок злий
Хочу нюхати магнолії, винищувать калорії

1000043160.jpg
Загар в наличии на личике :)

Та ладно, главное не огородный и не строительный, вы понимаете о чем :D
Влупив сьогодні бокал хорватського сухого, стакан сєвєрномакєдонського напівсолодкого, сотєн слівовіци со льдом, банку імперського статута, 2 л світлого Karlovacko, під пажський сир, мнясо місцеве, ще якийсь твердий коров'ячий сир, тарєляку морепродуктів - колір обличчя як у каракатиці змінюється.
Ойтішнєги - нєрвні трєзвєнніки на транках, є-бо-бо, ***ть. Краще б бухали))

Влупив сьогодні бокал хорватського сухого, стакан сєвєрномакєдонського напівсолодкого, сотєн слівовіци со льдом, банку імперського статута, 2 л світлого Karlovacko, під пажський сир, мнясо місцеве, ще якийсь твердий коров'ячий сир, тарєляку морепродуктів - колір обличчя як у каракатиці змінюється.
Хоть оно мені і ні до чого, но шото ви тойво... частите 😳

Вгадайте в якому ми зашарились))
1000043142.jpg
Голі і боси?

Ви щас говорите 100% як моя майбутня колишня🙁
Та то я вашому здоровлю завидую... на жарюкі стіко викушуват... я б уже тойво ... у мєсному витрєзвітєлю прописалась 😳 і давлєніє

Та то я вашому здоровлю завидую... на жарюкі стіко викушуват... я б уже тойво ... у мєсному витрєзвітєлю прописалась 😳 і давлєніє
"Находчівость і храбрость,
Отвага і удача
В бєдє нє растєряцца -
Вот главная задача!"

по идее, у тебя должно быть с утра состояние "кот в глотку посрал" )))
а при чём тут ой-тi? аж обидно стало за стару прохвесiю ...

Назад
Зверху Знизу