Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Сиджу в аеропорту Будапешта, в очікуванні автобуса на Ужгород.
Дивлюся як йдуть на роботу та з роботи походкою от бєдра стюарди, стюардеси та пілоти WizzAir, такі всі модні, пафосні, компактно-мініатюрні, в окулярах, з маленькими чемоданчиками на колесах, або кейсами. Надьожніє, как вєсь гражданскій флот!

Співробітники аеропорту теж зходяться, цікаві такі, кумедні. Літаки летять-гудуть, сідають та злітають.

..And everything was made for you and me
All of it was made for you and me
'Cause it just belongs to you and me
So let's take a ride and see what's mine
Singin' la la la la la la la la
La la la la la la la la
La la la la la la la la, la la...

*****ийжежтисукавротблятьнахуй....

Новий компактний антидрон

Дивлюся як йдуть на роботу та з роботи походкою от бєдра стюарди, стюардеси та пілоти WizzAir, такі всі модні, пафосні, компактно-мініатюрні, в окулярах, з маленькими чемоданчиками на колесах, або кейсами.
кстати, где-то видел тест на стюардесс, шо весу должно быть немного по вполне понятным причинам, но не такие уж должны быть и миниатюрные, поскольку должны доставать до каких-то скрытых панелей без особых прыжков )))

ЄС, НАТО - що ж ти хочеш? От і літають по всьому світу.
Крім Паріжу.
"Тєпєрь облєдєнєла полоса"
1000043604.webp

колись полетимо з аеропорту HRK
Близько місяця тому я туди навідувався. Тотальне запустєніє, тоска-пєчаль, годинник на старому корпусі давно зупинився, і тільки лайтбокси компанії SkyUp з рекламою рейсів Харків-Париж наводять грусть..

кстати, где-то видел тест на стюардесс, шо весу должно быть немного по вполне понятным причинам, но не такие уж должны быть и миниатюрные, поскольку должны доставать до каких-то скрытых панелей без особых прыжков )))
До открытых створок багажного отделения над головами пассажиров. При этом можно становиться на носочки

Трохи не вгадав:
1000043447.jpg

Но слівовицю я тожє лав!
Хоча вчора і сьогодні віступаю по місцевій рибі під біле вино. Свіжі дорадо та морський окунь, приготовані за 10-15 хв в мікрохвильовці - бімба просто!
А що в ній, смак, запах сливи? Воно ж є *******..

А що в ній, смак, запах сливи? Воно ж є *******..
Нормальний, цілком благородний і витончений смак. Я і сам був приємно здивований, бо очікував якоїсь краснопролєтарської косориловки, а воно он як вийшло! Щоправда, та літровна слівовіци, яку я поетапно придєлав, - щось типу місцевого преміум-класу, від солідного виробника. Її стандартна ціна €10 за 0.5 л, і €16 за 1 л. Я купив по акції за €14.
Додому везу літровну слівовіци від іншого виробника, за €10 в Lidl. Хз що воно за пойло виявиться..

А ще хазяїн вілли в Цріквениці дізнався що я служив в ЗСУ і на чек-ауті подарував 0.5 л напою під назвою Travarica, власного, домашнього виробництва. Це має бути слівовіца, настояна на суміші трав. Її повно в хорватських маркетах, але я не купував, бо не фанат трав'яних настоянок, і бєхєровки вистачило в Чехії.
Але тепер доведеться продегустувати 🤣

Диви! І не широко! Якби ще температуру води спробував, комусь би, може, знадобилося.
Та похєру та температура!
Зараз є шанси бродом переправитися))
1000043610.webp

Кстаті, рівень води в Дунаї, в околицях Будапешту, таки низький, вода від берегів помітно відступила

Назад
Зверху Знизу