Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
"Руку убрав, ***ть!!"
1000042737.jpg
На єво єйо мєстє должен бил бить я! (с)

Чьто Ві, канєшно!
"Погулялі хлопці, і опять домой"
туризм - туризмом.
а как вообще ощущения от местных?
"испортил ли их квартирный вопрос?" (с) :D
точнее, радостные/хмурые, усталые/бодрые, добродушно-отзывчивые/замкнутые?

туризм - туризмом.
а как вообще ощущения от местных?
"испортил ли их квартирный вопрос?" (с) :D
точнее, радостные/хмурые, усталые/бодрые, добродушно-отзывчивые/замкнутые?
Я писав на попередній сторінці про враження, у тому числі, від місцевих.

если очень хочется впечатлиться культовыми сооружениями, вернее их содержимым, то рекомендую: Миноритенкирхе (фреска "Тайная вечеря"), а также Иезуитенкирхе (внутри как в малахитовой шкатулке).

если очень хочется впечатлиться культовыми сооружениями, вернее их содержимым, то рекомендую: Миноритенкирхе (фреска "Тайная вечеря"), а также Иезуитенкирхе (внутри как в малахитовой шкатулке).
Дякую, але це вже якось іншими разом, мабуть!
На завтра в планах - Шенбрунн, і автобус на Загрєб, більше не встигну, швидше за все

Дякую, але це вже якось іншими разом, мабуть!
На завтра в планах - Шенбрунн, і автобус на Загрєб, більше не встигну, швидше за все
в тебе що,тур-галопом по Европам? треба зменшити кількість країн і переходити на якість (більш детальний огляд цікавостей),бо багато часу і грошів йде на переїзди,а так одна країна-одна відпустка (максимум до сусідів,якщо країна відпочинку замала,чи часу на відпустку багато. а то пропускаєш багато цікавого,якщо відпочивати набігами. имхо.

треба зменшити кількість країн і переходити на якість (більш детальний огляд цікавостей),бо багато часу і грошів йде на переїзди
1. Я люблю подорожувати
2. Не знаю як і коли виберуся наступного разу, тому краще більше різних локацій побачу зараз
3. Переїзди мене взагалі не напружують, вони дуже недорогі і достатньо короткотривалі. Щоправда, повертатися в Харків з Загрєба буде доволі виснажливо, в плані тривалості
4. В Німеччині я трохи зекономив на перебуванні, бо зупинявся у знайомих. В Хорватії планується те саме, в столиці і на морі, але недовго. Можливо, на узбережжі ще затримаюся на якийсь час за власний рахунок - побачимо пізніше.

До речі, сьогодні в Lidl здав банки, пляшки ПЕТ і скло. Клята вундер-машінєн відмовилася прийняти у мене одну ПЕТ і дві банки з-під пива, хоча вони були цілі і неушкоджені. Довелося викинути. Потім я побачив, що одна з тих банок була з-під пива, до вартості якого €0.25 за тару не додається (вказано на ціннику), а от за ще одну банку і цю ПЕТ по €0.25 з мене взяли, у тому ж самому Lidl.

В общєм, ****** всєгда в виігрішє, як не крути.

Назад
Зверху Знизу