Та нє, місцеві нєгріли максімально солідні, культурні і пафосні, вєлічєствєнно гуляють зі своїми жінкам і дітьми промєнадом, в національних вбраннях. Прям' куди там!!!
Ввечері біля метро на околиці міста чорні генста на стареньких євробляхах тихо мутять якісь свої мутки.
Це магрібці - дикуни їбані. Цілі табуни цих здорових молодих ослойобів вдень тусять на пляжах, хлєщуть Corona з кавунами, бісяться, верещать, грають м'ячами, чіпляються до фройляйн, гори сміття після себе залишають. Заєбісь, мабуть, сидиться на соціалці...
Добре що в центрі і в метро їх дуже небагато!
Взагалі, я в повному захваті від Відня! Дуже красиве, світле місто з позитивною енергетикою, приємні, виховані, культурні люди. Багато гарних фрау і фройляйн. Мігрантів дуже небагато, в порівнянні з Дрезденом і Берліном. Транспорт зручний і недорогий. Дуже смачна вода, кава і чай на ній просто божественні!
Я б тут залюбки жив і працював, але ясно що без знання німецької це нереально.
Про Німеччину набагато менш приємне враження. Хоча, канєшно, вундер-унітази на сенсорах в громадських вбиральнях, які автоматично змивають зі 100% ефективністю, ще й миють кришку після кожного відвідувача, крутячи її по колу (точніше, овалу) - це потужно! Дойшов сортірний прогрес до нєвіданних чудєс😂
Такі інсталяції я б залюбки монтував))