Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Загальні фрази, а трохи детальніше?!
Мені (писав у відповідній темі) тупо домалювали 450 кВтч до показників лічильника. Інших по газу зайобували заміною лічильника та порушення вигадували. Під будь-яким предлогом намагаються отримати доступ у житло, Коли дізнаються, що у війську, просто потроють зусилля і війна, скоріше не аргумент, а навпаки, як команда фас. У них війни немає І методи, як у колкторів, сьогодні ти поспілкувався з одним, ніби порозумілися, завтра дзвонить вже інший в все спочатку

З ким ми там дискутували нещодавно, стосовно легальності авто на тимчасовій реєстрації після звільнення зі служби?
Оце сьогодні зупинила патрульна поліція. Їхали назустріч по вулиці Липовий Гай, але чимось я їх зацікавив, бо розвернулися і наздогнали. Запитали хто, шо, звідки. Показав водійське, військовий квиток та пенсійне - все ок.
- А машина після служби залишилася?
- Так.
- На агрофірму реєстрація?
- Ні, на БФ. Документи? Будь ласка! Чому номери дніпровські? Бо в Новомосковську, де моя ВЧ, на облік ставив.
Показав талон тимчасової реєстрації та акт прийому-передачі - жодних питань, побажали щасливої дороги. Про поліс автоцивілки не запитували, хоча він є.
*****ешт не потягнули, і палити Шарана на узбіччі не довелося.

Мені (писав у відповідній темі) тупо домалювали 450 кВтч до показників лічильника. Інших по газу зайобували заміною лічильника та порушення вигадували. Під будь-яким предлогом намагаються отримати доступ у житло, Коли дізнаються, що у війську, просто потроють зусилля і війна, скоріше не аргумент, а навпаки, як команда фас. У них війни немає І методи, як у колкторів, сьогодні ти поспілкувався з одним, ніби порозумілися, завтра дзвонить вже інший в все спочатку
Де це так?
І де тут КП, сплошні АТ з державною часткою.

Де це так?
У мене у Ха, у людей у різних містах. Проблема існує.
Піхуй на назви, суть не помінялась.
Невіруючого включив чи що? Я викладав у темі скрини з кабінету.

Де це так?
Харківські теплові мережі - це таки КП.
І кровосісі ще ті - знаю, бо 12 років стажу тамтешнього маю, і досі чимало знайомих звідти доповідають про поточну обстановку. В абон.відділі там дійсно війни немає.

В абон.відділі там дійсно війни немає.
у меня на двух квартирах обрезали свет обл енерго . в первой потому что долго не передовались показания счетчика ( счетчик в квартире находится ) во второй жили беженцы и образовался долг но там сумма была уже частично оплачена

Сьогодні виписали з больнічки.
Вчора там зробили ЕНМГ (електронейроміографію). Знову больно ****или током обидві ноги. Я думав, що наміряють покращення на хворій правій, але, несподівано, діагностували "виражений парез малогомілкових нервів правої і лівої кінцівок". Лікувався, відновлювався - і от маємо!
Хз як так, але, принаймні, тепер я не дивуюся, чому мене, під час піших прогулянок, першою зайобувати важкістю і болем починає ліва нога, а не права, стандартно онімівша.

А ще почав зайобувати зубний протез. Перший час було вшистко заєбіщє, а потім він став дуже відчутно реагувати на гаряче і холодне. Більше - на гаряче. Пити каву тепер - ще те задоволення((
Продолжаю наблюдєніє, і сподіваюся що воно якось пройде.

Нєрв от зуба залишився. Тре перероблять.

З ким ми там дискутували нещодавно, стосовно легальності авто на тимчасовій реєстрації після звільнення зі служби?
Оце сьогодні зупинила патрульна поліція. Їхали назустріч по вулиці Липовий Гай, але чимось я їх зацікавив, бо розвернулися і наздогнали. Запитали хто, шо, звідки. Показав водійське, військовий квиток та пенсійне - все ок.
- А машина після служби залишилася?
- Так.
- На агрофірму реєстрація?
- Ні, на БФ. Документи? Будь ласка! Чому номери дніпровські? Бо в Новомосковську, де моя ВЧ, на облік ставив.
Показав талон тимчасової реєстрації та акт прийому-передачі - жодних питань, побажали щасливої дороги. Про поліс автоцивілки не запитували, хоча він є.
*****ешт не потягнули, і палити Шарана на узбіччі не довелося.
...все це тимчасово, все одно платить за розмитнення доведеться, державу не обдуриш🤦‍♂️

...до речі, як і з комуналкою,ніхто нічого не скасує,ці хлопці свого не упустять,на їх боці суди і виконавча служба 🤦‍♂️

А ще почав зайобувати зубний протез. Перший час було вшистко заєбіщє, а потім він став дуже відчутно реагувати на гаряче і холодне.
Міст тобі ставили на зуби з видаленими нервами. То у тебе або сусідній зуб їбе, або запалення біля кореня підкоронкового зуба.

Сьогодні виписали з больнічки.
Вчора там зробили ЕНМГ (електронейроміографію). Знову больно ****или током обидві ноги. Я думав, що наміряють покращення на хворій правій, але, несподівано, діагностували "виражений парез малогомілкових нервів правої і лівої кінцівок". Лікувався, відновлювався - і от маємо!
Хз як так, але, принаймні, тепер я не дивуюся, чому мене, під час піших прогулянок, першою зайобувати важкістю і болем починає ліва нога, а не права, стандартно онімівша.
Так саме, ліва рука. У травматології все нормально.... Тунельний синдром.. А ліва рука майже не працює

...все це тимчасово, все одно платить за розмитнення доведеться, державу не обдуриш🤦‍♂️
или списать на фпв и сдать на разборку если не озаботится то да чиновники прийдут и мб с штрафом, но это если депутаты не примут под это закон с переходными положениями шоб половину ветеранов на бабки и тюрьму не выставлять

или списать на фпв и сдать на разборку если не озаботится то да чиновники прийдут и мб с штрафом, но это если депутаты не примут под это закон с переходными положениями шоб половину ветеранов на бабки и тюрьму не выставлять
...це можливо колись,коли війна скінчиться і явище буде масове,а поки....мені здається є сенс збавитися від проблемного авто і придбати щось легальне без пригод на ******ю

Назад
Зверху Знизу