Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Нєрв от зуба залишився. Тре перероблять.
Та нє, там все зачищено збс. Інфа сотка!

Міст тобі ставили на зуби з видаленими нервами. То у тебе або сусідній зуб їбе, або запалення біля кореня підкоронкового зуба.
Швидше, друге. Запалення біля кореня п'ятірки, на якій тримається мост, виявили ще до його установки. Я його взагалі не відчував. Але лікарі радили або видалення одразу (я не погодився), або резекцію, якщо почне зайобувати. Мабуть, таки почав...
Хоча, можливо, і сусідня здорова четвірка нагадує про себе.і
Якби у тебе був знімок цієї конструкції, я б написала куди під'їхати, там людина фахова, сказала би шо не так. Просто у нього рентгена в кабінеті нема, а без рентгена ніхто нічого не скаже.
Міст я, канєшно, не фотографував, но єсть квітневий панорамний знімок, і КТ, на якому видно запалення.

...все це тимчасово, все одно платить за розмитнення доведеться, державу не обдуриш🤦‍♂️
Та ясно... ****** всєгда в виігришє :D
или списать на фпв и сдать на разборку если не озаботится то да чиновники прийдут и мб с штрафом, но это если депутаты не примут под это закон с переходными положениями шоб половину ветеранов на бабки и тюрьму не выставлять
Ото на розборку чи на олх, у розділ "авто для ЗСУ", поки війна, йому саме і дорога
...це можливо колись,коли війна скінчиться і явище буде масове,а поки....мені здається є сенс збавитися від проблемного авто і придбати щось легальне без пригод на ******ю
Якщо отримаю від держави виплату 219000 за інвалідність (це 5к баксів), то можна буде провалити шарана, додати ці гроші до виплати, і взяти щось відносно пристойне. А не отримаю - буду на ньому кататися, допоки буде можливість.

Котьол і мався на увазі!
Своїми руками більше по монтажу, а не по експлуатації. Ще й майже все нажендя проєбалось в Козині, в 2022 році. На будові маєтку М. Кіпєрмана залишилося

Сдай удостоверение милфхантера
Та вже давненько здав, як вага за 95 кг перевалила. Тепер хз як і коли його відновити вдасться. Ні мотивації, ні натхнення - ніхєра...

а шо он декларировал и замужних милф?)
Принаймні, раніше мене ніколи це не зупиняло:yahoo:
А щас - всьо, вішєл в тіраж, дєградірую...

З підписом "Сама п'ю, сама гуляю, третім будеш?"
Або "Я, Беретта і нєпєрєводімая гра слів" (по аналогії з назвою книжки Кузьми, в якій він їбався з Побєдою, а я з сіньйорою Б))
1000046412.jpg
Кришталь.... Скільки таких келихів було побито....

Та вже давненько здав, як вага за 95 кг перевалила. Тепер хз як і коли його відновити вдасться. Ні мотивації, ні натхнення - ніхєра...

Та в тебе ще все спереду, то набудеш натхнення згодом!

Полтинник подкрался незаметно...

Формула. Харчування на доллар в день.

два кіла перловки на день?
Мєню на самом дєлє разнообразноє. Но, да - пєрловка основноє. Потом гречка, рис, свиняча печінка, курячі шлунки на котлєти, шиї на суп. Ісключіть мучне і солодке. Два місяці і мінус 15 кг. А, забув. Треба при цьому 4-5 разів на тиждень ходити по 15 км і гратися по дві години з штангою, гантелями і гірями.

Назад
Зверху Знизу