Статус: Офлайн
Повідом.: 4328
Повідом.: 4328
Хм, чому?!Про армію, взагалі, краще, не казати.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хм, чому?!Про армію, взагалі, краще, не казати.
We, the unwilling,We, the willing
Led by the unknowing
Are doing the impossible
For the ungrateful
We have done so much
For so long
With so little
We are now qualified
To do anything
With nothing
Знаю випадки, у тому числі і на власному досвіді, коли зайобувати стали сильніше. Вата у різних КП окопалась міцноХм, чому?!
Первое - добровольцы, второе - против своего желания. Изначально было именно первое, потом исказили в угоду звучанию фразы и в связи со Вьетнамом.We, the unwilling,
Загальні фрази, а трохи детальніше?!Знаю випадки, у тому числі і на власному досвіді, коли зайобувати стали сильніше. Вата у різних КП окопалась міцно
Мені (писав у відповідній темі) тупо домалювали 450 кВтч до показників лічильника. Інших по газу зайобували заміною лічильника та порушення вигадували. Під будь-яким предлогом намагаються отримати доступ у житло, Коли дізнаються, що у війську, просто потроють зусилля і війна, скоріше не аргумент, а навпаки, як команда фас. У них війни немає І методи, як у колкторів, сьогодні ти поспілкувався з одним, ніби порозумілися, завтра дзвонить вже інший в все спочаткуЗагальні фрази, а трохи детальніше?!
Де це так?Мені (писав у відповідній темі) тупо домалювали 450 кВтч до показників лічильника. Інших по газу зайобували заміною лічильника та порушення вигадували. Під будь-яким предлогом намагаються отримати доступ у житло, Коли дізнаються, що у війську, просто потроють зусилля і війна, скоріше не аргумент, а навпаки, як команда фас. У них війни немає І методи, як у колкторів, сьогодні ти поспілкувався з одним, ніби порозумілися, завтра дзвонить вже інший в все спочатку
У мене у Ха, у людей у різних містах. Проблема існує.Де це так?
І де тут КП, сплошні АТ з державною часткою.
Харківські теплові мережі - це таки КП.Де це так?
І де тут КП, сплошні АТ з державною часткою.
у меня на двух квартирах обрезали свет обл енерго . в первой потому что долго не передовались показания счетчика ( счетчик в квартире находится ) во второй жили беженцы и образовался долг но там сумма была уже частично оплаченаВ абон.відділі там дійсно війни немає.
Звільни оберти.Невіруючого включив чи що
...все це тимчасово, все одно платить за розмитнення доведеться, державу не обдуриш🤦♂️З ким ми там дискутували нещодавно, стосовно легальності авто на тимчасовій реєстрації після звільнення зі служби?
Оце сьогодні зупинила патрульна поліція. Їхали назустріч по вулиці Липовий Гай, але чимось я їх зацікавив, бо розвернулися і наздогнали. Запитали хто, шо, звідки. Показав водійське, військовий квиток та пенсійне - все ок.
- А машина після служби залишилася?
- Так.
- На агрофірму реєстрація?
- Ні, на БФ. Документи? Будь ласка! Чому номери дніпровські? Бо в Новомосковську, де моя ВЧ, на облік ставив.
Показав талон тимчасової реєстрації та акт прийому-передачі - жодних питань, побажали щасливої дороги. Про поліс автоцивілки не запитували, хоча він є.
*****ешт не потягнули, і палити Шарана на узбіччі не довелося.
Міст тобі ставили на зуби з видаленими нервами. То у тебе або сусідній зуб їбе, або запалення біля кореня підкоронкового зуба.А ще почав зайобувати зубний протез. Перший час було вшистко заєбіщє, а потім він став дуже відчутно реагувати на гаряче і холодне.
Так саме, ліва рука. У травматології все нормально.... Тунельний синдром.. А ліва рука майже не працюєСьогодні виписали з больнічки.
Вчора там зробили ЕНМГ (електронейроміографію). Знову больно ****или током обидві ноги. Я думав, що наміряють покращення на хворій правій, але, несподівано, діагностували "виражений парез малогомілкових нервів правої і лівої кінцівок". Лікувався, відновлювався - і от маємо!
Хз як так, але, принаймні, тепер я не дивуюся, чому мене, під час піших прогулянок, першою зайобувати важкістю і болем починає ліва нога, а не права, стандартно онімівша.
или списать на фпв и сдать на разборку если не озаботится то да чиновники прийдут и мб с штрафом, но это если депутаты не примут под это закон с переходными положениями шоб половину ветеранов на бабки и тюрьму не выставлять...все це тимчасово, все одно платить за розмитнення доведеться, державу не обдуриш🤦♂️
...це можливо колись,коли війна скінчиться і явище буде масове,а поки....мені здається є сенс збавитися від проблемного авто і придбати щось легальне без пригод на ******юили списать на фпв и сдать на разборку если не озаботится то да чиновники прийдут и мб с штрафом, но это если депутаты не примут под это закон с переходными положениями шоб половину ветеранов на бабки и тюрьму не выставлять