Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я рис і поставив на останнє місце. Бо одну пєрловку їсти не всі здатні.рис і потроха теж тре вилучити. Рис - той же цукор
чат жпт тебе еще и рацион(ы) на день составит если ты спросишь из тех продуктов что ты хочешь хотя мб в приложении уже это естьСьогодні придбав кухонні ваги, і встановив додаток для підрахунку калорій. Треба ж з чогось починати![]()
я гречку хєрачу в основному... На сковородці підсмажити шампіньйонів, цибулину, морквину, всипати стакан гречки, долити води... 20 хвилин - і на тиждень вечеря готова.Бо одну пєрловку їсти не всі здатні.
Рис то углеводы если суточный рацион с дефецитом то можно любые углеводы есть, если нет противопоказаний по аллергиям, пищеварению и т.прис і потроха теж тре вилучити. Рис - той же цукор.
Ну й на долар не виходить. Пучок цибулі, салата, укропа... ще якойсь овочини
Щас залякаєм банщіка і він подарує сосєдкє і ваги і мобілу.я гречку хєрачу в основному... На сковородці підсмажити шампіньйонів, цибулину, морквину, всипати стакан гречки, долити води... 20 хвилин - і на тиждень вечеря готова.
Главное не написали - пивом не запивать.Щас залякаєм банщіка і він подарує сосєдкє і ваги і мобілу.![]()
В том то і весь фікус. Треба вкластись. Максімум полтора.Ну й на долар не виходить. Пучок цибулі, салата, укропа... ще якойсь овочини
Миж нє звєрі.Главное не написали - пивом не запивать.
ну такое предварительно еще варить надо а то поговаривают если много без отварки есть можно печень себе *****. Лучше Эринги или еще какие то шо можно сразу готовитьНа сковородці підсмажити шампіньйонів
авокадо, крем-сир, лососьшось до пива ще взяв - і привіт
Всі гриби в піццеріях сирі.ну такое предварительно еще варить надо а то поговаривают если много без отварки есть можно печень себе *****
ну ты и не ешь ту пицу всю неделю, что повод задуматься а мб ну его на *** ту пицу с шампиньонамиВсі гриби в піццеріях сирі.
так оно безвкусное считай под пиво точно не годится разве что тот набор в рол Филадельфия переработатьавокадо
в комплексе. На хлебушек крем-сьір, сверху авокадо, сверху соленьій кусок лосося-семги-форелитак оно безвкусное считай под пиво точно не годится
І 0,5 світлого! ))в комплексе. На хлебушек крем-сьір, сверху авокадо, сверху соленьій кусок лосося-семги-форели
Старий кадровий подполковник їбашить гречку?я гречку хєрачу в основному... На сковородці підсмажити шампіньйонів, цибулину, морквину, всипати стакан гречки, долити води... 20 хвилин - і на тиждень вечеря готова.
Неплохо! Шо воно таке?Похудєнческій обєд
***** так жіть??пєрловка основноє. Потом гречка, рис, свиняча печінка, курячі шлунки на котлєти, шиї на суп. Ісключіть мучне і солодке. Два місяці і мінус 15 кг. А, забув. Треба при цьому 4-5 разів на тиждень ходити по 15 км і гратися по дві години з штангою, гантелями і гірями.