Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
рис і потроха теж тре вилучити. Рис - той же цукор.
Ну й на долар не виходить. Пучок цибулі, салата, укропа... ще якойсь овочини

Сьогодні придбав кухонні ваги, і встановив додаток для підрахунку калорій. Треба ж з чогось починати :)
чат жпт тебе еще и рацион(ы) на день составит если ты спросишь из тех продуктов что ты хочешь хотя мб в приложении уже это есть

Бо одну пєрловку їсти не всі здатні.
я гречку хєрачу в основному... На сковородці підсмажити шампіньйонів, цибулину, морквину, всипати стакан гречки, долити води... 20 хвилин - і на тиждень вечеря готова.

рис і потроха теж тре вилучити. Рис - той же цукор.
Ну й на долар не виходить. Пучок цибулі, салата, укропа... ще якойсь овочини
Рис то углеводы если суточный рацион с дефецитом то можно любые углеводы есть, если нет противопоказаний по аллергиям, пищеварению и т.п

я гречку хєрачу в основному... На сковородці підсмажити шампіньйонів, цибулину, морквину, всипати стакан гречки, долити води... 20 хвилин - і на тиждень вечеря готова.
Щас залякаєм банщіка і він подарує сосєдкє і ваги і мобілу.:)

На сковородці підсмажити шампіньйонів
ну такое предварительно еще варить надо а то поговаривают если много без отварки есть можно печень себе *****. Лучше Эринги или еще какие то шо можно сразу готовить

Останнє редагування:
Похудєнческій обєд

Вкладення

• IMG_20250529_124654.webp
    IMG_20250529_124654.webp
    679.2 КБ · Перегляди: 25
Старий кадровий подполковник їбашить гречку?
Брюкву треба, як в анєкдоті про натовську морду))
Похудєнческій обєд
Неплохо! Шо воно таке?
пєрловка основноє. Потом гречка, рис, свиняча печінка, курячі шлунки на котлєти, шиї на суп. Ісключіть мучне і солодке. Два місяці і мінус 15 кг. А, забув. Треба при цьому 4-5 разів на тиждень ходити по 15 км і гратися по дві години з штангою, гантелями і гірями.
***** так жіть??

P.S. Піду я на прогулянку. Не 15 км, але для розгону має вистачити.

Назад
Зверху Знизу