Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Взагалі, мабуть, єдиний надійний варіант протезування того видаленого зуба - імплантація, а її чи роблять державні? Та й процес не швидкий, і ціни на неї... Ізвінітє((
А без нього якось дуже некомфортно, принаймні, зараз. Прогалина зправа зверху яєбу яка! Жувати доводиться лівою стороною, там поки що все ок, але три давненько відремонтованих зуба, які можуть знову від'їбнути від навантажень.
Щоправда, кажуть, прогалина та з часом стає меншою, звикаєш, і можна жити. Не знаю. - не пробував
імплант треба ставити чим найшвидче. В ідеалі одразу після видалення.
Потім сусідні зуби нахиляться в сторону відсутнього зуба - прийдеться ще й розсувати.
Ще далі - об'єм кістки зменшиться та прийдеться нарощувати.

Но повестки шлёт генштаб с Киева
думаете, генштабу больше делать нехєр? ГШ шлеть розпорягу, шо такому тцк відправити в таку бригаду 100 чоловік. І далі тцк возить, поки не навозить

імплант треба ставити чим найшвидче. В ідеалі одразу після видалення
Для ветеранів на зубопротезування виділяється трохи більше 30 тис грн, на зуболікування - близько 12 тис грн.
Перелік мед закладів відомий, є в мережі. Виберу та звернуся. На імплант має вистачити, з невеликою доплатою.

ответил сдесь .но сефида трёт сообщения. Если нтерсен ответ.скину скртны в личку
ответил сдесь .но сефида трёт сообщения. Если нтересен ответ.скину скрины в личку

Ответил в резерв плюс тема

Останнє редагування:
Шо вы тупите централизованно с помощью Оберіга рассылают никто ничего там не выбирает вручную :іржач:

звичайно
вони ж сильніші за тебе

Сьогодні, коли повертався в Харків, на трасі між Мерефою і Високим потрапив в ДТП. В мене ззаду влетів дід на Шєвролє, я буцнув передком Х6. Сам цілий. Машина пошкоджена (вм'ята задня ляда, пом'яті обидва бампери, зламані кріплення обох фар, вирвало кріплення запаски - це з видимого. І щось почало прокапувати внизу двигуна). Доїхав своїм ходом.
Нас було 5 учасників. Беха попереду мене пригальмувала перед виставленим на смузі знаком Ремонтні роботи, пропускаючи встрєчку, я - позаду неї. В мене влетів дід на шевролє, позаду нього фура відрулила від зіткнення (її за дідом розвернуло поперек дороги), і зустрічний пікап відрулив від зіткнення з фурою в кювет, збивши ще й якийсь знак.
Без постраждалих. Копи приїхали

У дєда нєбось овєчка задрочєнная, кітайська

У дєда нєбось овєчка задрочєнная, кітайська
1000036464.webp

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу