Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
По зубам ((їдь в санаторій, тебе знайдуть
Я зуби підлікував ще ДО армії, і 2 роки проблем не було, аж допоки не довелося видаляти зуб за пару тижнів до дємбєля.зубьі и прочее нужно бьіло лечить, когда бьіл в ЗСУ. щас ***
Взагалі, мабуть, єдиний надійний варіант протезування того видаленого зуба - імплантація, а її чи роблять державні? Та й процес не швидкий, і ціни на неї... Ізвінітє((протезування... ну в будь-якій кліниці, тим паче типо державній аля госпіталь, я б точно не робив
То у вас служба неправильно поставлена .У нас втз только горилку глушат .Нам самим приходится БК тягать.Золоте місце, як сказав пан @aSHO
?
добро пожаловать в клуб))Я зуби підлікував ще ДО армії, і 2 роки проблем не було, аж допоки не довелося видаляти зуб за пару тижнів до дємбєля.
Ще хочу зробити МРТ поясничного відділу хребта, і показатися відповідному спеціалісту, бо після 3.5-місячного тягання 80 кг ящиків з 122 мм кабачками біль у попереку, який раніше з'являвся ненадовго, після нерегулярних навантажень, став хронічним.
Не знаю, можливо, воно з часом попустить, але зараз зайобує конкретно.
імплант треба ставити чим найшвидче. В ідеалі одразу після видалення.Взагалі, мабуть, єдиний надійний варіант протезування того видаленого зуба - імплантація, а її чи роблять державні? Та й процес не швидкий, і ціни на неї... Ізвінітє((
А без нього якось дуже некомфортно, принаймні, зараз. Прогалина зправа зверху яєбу яка! Жувати доводиться лівою стороною, там поки що все ок, але три давненько відремонтованих зуба, які можуть знову від'їбнути від навантажень.
Щоправда, кажуть, прогалина та з часом стає меншою, звикаєш, і можна жити. Не знаю. - не пробував
думаете, генштабу больше делать нехєр? ГШ шлеть розпорягу, шо такому тцк відправити в таку бригаду 100 чоловік. І далі тцк возить, поки не навозитьНо повестки шлёт генштаб с Киева
Для ветеранів на зубопротезування виділяється трохи більше 30 тис грн, на зуболікування - близько 12 тис грн.імплант треба ставити чим найшвидче. В ідеалі одразу після видалення
ответил сдесь .но сефида трёт сообщения. Если нтересен ответ.скину скрины в личкуответил сдесь .но сефида трёт сообщения. Если нтерсен ответ.скину скртны в личку
І Гнатов, власноруч, ночі не спить повістки виписує і підписуєповестки шлёт генштаб с Киева.
Звучіт угрожающє.їдь в санаторій, тебе знайдуть
там 3 машины ремонтировать...Дєд застрахований?
НєХрєнасє.
Дєд застрахований?
4там 3 машины ремонтировать...
Охуєть. А Х6 на тєбя повєсілі?
Нє.Охуєть. А Х6 на тєбя повєсілі?