Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Некомпетентність, довбоєбізм і похуїзм - це якийсь лютий і абсолютно непереможний пздць!
Це ж армія. Так завжди було. Оформлення пенсії було розмінкою перед демобілізацією :)

Все. Я вдома.
Пізніше подзвонять скажуть куди їхати.
Служити в Харкові в форматі ходити на роботу.

Ну принаймні поки не переїдем десь з часом можливо.

Останнє редагування:
Не тцк
Інженерно-технічна робота в бойовому підрозділі

Доречі мене вже два рази прийняли сьогодні. Квитка нема, на момент виїзду зі стройової вчора в Києві наказу на мене ще не було. Так що кілька днів буде так, поки привезуть.

Останнє редагування:
Сьогодні побував в стоматології сел. Покровське. Підсумок: мені видалили зуб, над яким був перший флюс.
Зуб той розколовся на дві частини, вдовж ясен. Лікарці вистачило пару хвилин на діагноз: пошатала зуб, запідозрила що він розколовся, вскрила пломбу на ньому - вуаля, підозра підтвердилася.
Видаляв інший лікар, приємний немолодий дядько, маленький, привітний. Правда, помучив він мене прилічно! Шматок зуба з двома коренями дістав без проблем. А третій, маленький корінь відламався від залишку, і діставав він його довгенько. Колупав, підчіпляв, з рештою витягнув.
Заплатив я за це удовольствіє всього 400 грн. Ніяких додаткових призначень не зробив. Сказав що ні антибіотиків, ні полоскань не треба. Тільки німесил через годину випити порадив.
Але я ще, про всяк випадок, придбав ополіскувач Зіпелор.

Як, ***ть, не розібралися наші бригадні довбойби, куди вони дивилися і нахуя мене даремно мурижили майже три тижні - питання риторичне, канєшно.

Видалили зуб той, що на знімку посередині, без штифта. Знімок робили наші, ще 28 лютого. Сказали що на ньому все збс

Вкладення

• 1000035791.webp
    1000035791.webp
    86.7 КБ · Перегляди: 28
якщо чесно, я не питав :фейспалм:
але навряд, +30 повинна бути. Все ж бойовий підрозділ, виконує бойові задачі, прифронтова область
сьогодні узнаю

20к то дуже сумно буде звичайно

Видалили зуб той, що на знімку посередині, без штифта. Знімок робили наші, ще 28 лютого. Сказали що на ньому все збс
У меня похоже было раза 3 ренген делали все ок, а зуб все не проходил пока на 3D не отправили, поэтому бывает что в одной плоскости ракурс неудачный. А в тех *****х просто на опыте врачи без технологий

в тех *****х просто на опыте врачи без технологий
Знаєш, саме таке враження і склалося!
Немолода пані, скептично вислухала, подивилася знімки, які мені наші переслали.. Якась ковирялка, дзеркальце, гачок.. Одєвай слюнявчік!.. Бжжжиии.... Пошатала, постукала - ясно/понятно, доктор, ходь сюди - тут видалять надо. - Согласєн, пройдьомьтє, зараз буде трохи неприємно.. Ну, вибачте, не трохи! .. Всьо, заживе, як на собаці!

Можно хохмить в других темах? На фиг здесь?

Назад
Зверху Знизу