Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Місяць просидів в резбаті ?
З 19.02 до 12.03, 13 зранку дали доки й вали

Натупили ще. Наказ за 9 число, тобто ще 9 повинен був звалити - в роті моїй тупо хтось сліпий не побачив, що їм стройова за мене написала.
12 ото підняв кіпіш типо доки ще 6 вас відправили, дня 2-3 опрацювання займає, а вже тиждень пройшов.

12 ото підняв кіпіш типо доки ще 6 вас відправили, дня 2-3 опрацювання займає, а вже тиждень пройшов.
Вітаю :пиво:

А в общем - та же картина: сам о себе не побеспокоишься - никто не побеспокоится.

Да просто проєблували, реально нема тут такого

Да просто проєблували, реально нема тут такого
:)

PS. Если будет возможно, потом, когда станет понятно:
напишите, как вам на новом месте в новой бригаде,
в контексте - стоила овчинка выделки стоило ли это нервов времени и т.п.
В общем, довольны или нет

роті моїй тупо хтось сліпий не побачив, що їм стройова за мене написала.

сам о себе не побеспокоишься - никто не побеспокоится
Некомпетентність, довбоєбізм і похуїзм - це якийсь лютий і абсолютно непереможний пздць!
У вівторок замполіт передав мені перероблений і підписаний комдівом мій рапорт на демобілізацію. Сказав що тепер треба його передавати в стройову, з командиром взводу. "Готов магаричі, там все бистро робицця - через три-п'ять днів будеш на свободі!"

Взводний на похуях м'яв булки, врешті сьогодні я впав на хвіст сослуживцям і мене підкинули в стройову. А там:
- Чого ти до нас приїхав? Цей рапорт треба візувати у юриста Пупка в нетаємному діловодстві, потім він передається в службу персоналу, та видає наказ по персоналу, щодо мого дємбєля, а вже потім він надходить до нас, ми випишемо обходний лист, пройдеш - і досвіданья!
І вообщє, чого ти сам катаєшся? Тобою командіри должні занімацця!

По ітогу, я визвонив локацію нетаємного діловодства, поїхав, знайшов потрібного Пупка. Той насилу відірвався від ноута, ліниво подивився на рапорт, погортав додатки..
- Ну всьо пока, іди, я потім гляну і подзвоню.
- Куди??
- А, тіліфона тут немає? Ну діктуй номер!

Записав. Ще не телефонував.
Я йому віддав і копію рішення ЕКОПФО, і оригінал, і копії паспорта/кода, і навіть завірену у нотаріуса копію пенсійного. Щоб вже не доєбацця було. Сподіваюся, не доїбуцця і не проїбуть. Бо я тоді псіхану в СЗЧ поїду, подалі от цих *****ів.

Взагалі, дуже жалкую що піддався уговорам зам по тилу і не подав рапорт одразу. Забув, ******, про аксіому : "Всьо равно нас всєх наєбут!"

Взагалі, дуже жалкую що піддався уговорам зам по тилу і не подав рапорт одразу.
Вероятно, вы им там, на месте, нужны :незнаю:
Бо я тоді псіхану в СЗЧ поїду, подалі от цих *****ів.
:( Вы же пенсионное осилили, наберитесь терпения, понимаю, что сложно, но :незнаю:
сзч только усложнит все.

Кстати... :)
Как ваше само-чувствие ? Ну, ото, шо з зубом було ??
Сподіваюсь, все добре ?

Ой, забыла, хотела показать, что попалось, в тему мсеков влк и т.д.

Смотреть ДО КОНЦА

Вот за ТАКОЕ - врач, поставивший подпись под "годен" - должен не просто ответить, но - сесть, на конкретный срок. :клас:

Как ваше само-чувствие ? Ну, ото, шо з зубом було ??
Сподіваюсь, все добре ?
Ну, такоє ..
Пропив антибіотик, що Провізор радив, полоскав рот полоскалкою.
Замість одного флюса нагнало два невеличких, поруч. Один ще тримається, другий прорвало три дні тому, з нього потроху сочиться...
На ранок завтра записаний до приватного стоматолога в Покровському. Сподіваюся що зможу потрапити, служба не завадить.

Смотреть ДО КОНЦА

Вот за ТАКОЕ - врач, поставивший подпись под "годен" - должен не просто ответить, но - сесть, на конкретный срок. :клас:
я звісно не за мсеківців. але і за правду.
там довідка від офтальмолога тільки доволі крупно з годен до в/с. і кінцівка.
все зрозуміло, незрозуміло що з вашого погляду мав написати окуліст? що негоден до вс бо не має ноги? так то не його профіль. чо м би він про то писав.
Треба дивитися що написав хірург та голова комісії. і тоді звісно краще б не саджати за таке....

Ой, забыла, хотела показать, что попалось, в тему мсеков влк и т.д.

Смотреть ДО КОНЦА

мсек-гражданская организация. она не решат за придатнисть. За придатнисть решает ВЛК. потому хз что там у хлопчика в бумагах. он сам не шарит. А инвалидьі любой группіь могут служить исключительно по собственному желанию. и по месту проживания. Естественно: обмежено придатни

я звісно не за мсеківців. але і за правду.
там довідка від офтальмолога тільки доволі крупно з годен до в/с. і кінцівка.
все зрозуміло, незрозуміло що з вашого погляду мав написати окуліст? що негоден до вс бо не має ноги? так то не його профіль. чо м би він про то писав.
Треба дивитися що написав хірург та голова комісії. і тоді звісно краще б не саджати за таке....
все верно. по зрению годен. в чем проблема?

шо за поток бессознательного
Это ж Паха. Его Димокс банит, кажется, в превентивном порядке. Я уже сбился со счета, сколько он клонов наколбасил. Но по вот этим струям сырого сознания его всегда и выкупают, да по всеобщему нахую.

Назад
Зверху Знизу