роті моїй тупо хтось сліпий не побачив, що їм стройова за мене написала.
12 ото підняв кіпіш типо доки ще 6 вас відправили, дня 2-3 опрацювання займає, а вже тиждень пройшов.
сам о себе не побеспокоишься - никто не побеспокоится
Некомпетентність, довбоєбізм і похуїзм - це якийсь лютий і абсолютно непереможний пздць!
У вівторок замполіт передав мені перероблений і підписаний комдівом мій рапорт на демобілізацію. Сказав що тепер треба його передавати в стройову, з командиром взводу. "Готов магаричі, там все бистро робицця - через три-п'ять днів будеш на свободі!"
Взводний на похуях м'яв булки, врешті сьогодні я впав на хвіст сослуживцям і мене підкинули в стройову. А там:
- Чого ти до нас приїхав? Цей рапорт треба візувати у юриста Пупка в нетаємному діловодстві, потім він передається в службу персоналу, та видає наказ по персоналу, щодо мого дємбєля, а вже потім він надходить до нас, ми випишемо обходний лист, пройдеш - і досвіданья!
І вообщє, чого ти сам катаєшся? Тобою командіри должні занімацця!
По ітогу, я визвонив локацію нетаємного діловодства, поїхав, знайшов потрібного Пупка. Той насилу відірвався від ноута, ліниво подивився на рапорт, погортав додатки..
- Ну всьо пока, іди, я потім гляну і подзвоню.
- Куди??
- А, тіліфона тут немає? Ну діктуй номер!
Записав. Ще не телефонував.
Я йому віддав і копію рішення ЕКОПФО, і оригінал, і копії паспорта/кода, і навіть завірену у нотаріуса копію пенсійного. Щоб вже не доєбацця було. Сподіваюся, не доїбуцця і не проїбуть. Бо я тоді псіхану в СЗЧ поїду, подалі от цих *****ів.
Взагалі, дуже жалкую що піддався уговорам зам по тилу і не подав рапорт одразу. Забув, ******, про аксіому : "Всьо равно нас всєх наєбут!"