Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Смотреть ДО КОНЦА

Вот за ТАКОЕ - врач, поставивший подпись под "годен" - должен не просто ответить, но - сесть, на конкретный срок. :клас:
я звісно не за мсеківців. але і за правду.
там довідка від офтальмолога тільки доволі крупно з годен до в/с. і кінцівка.
все зрозуміло, незрозуміло що з вашого погляду мав написати окуліст? що негоден до вс бо не має ноги? так то не його профіль. чо м би він про то писав.
Треба дивитися що написав хірург та голова комісії. і тоді звісно краще б не саджати за таке....

Ой, забыла, хотела показать, что попалось, в тему мсеков влк и т.д.

Смотреть ДО КОНЦА

Вот за ТАКОЕ - врач, поставивший подпись под "годен" - должен не просто ответить, но - сесть, на конкретный срок. :клас:

мсек-гражданская организация. она не решат за придатнисть. За придатнисть решает ВЛК. потому хз что там у хлопчика в бумагах. он сам не шарит. А инвалидьі любой группіь могут служить исключительно по собственному желанию. и по месту проживания. Естественно: обмежено придатни

я звісно не за мсеківців. але і за правду.
там довідка від офтальмолога тільки доволі крупно з годен до в/с. і кінцівка.
все зрозуміло, незрозуміло що з вашого погляду мав написати окуліст? що негоден до вс бо не має ноги? так то не його профіль. чо м би він про то писав.
Треба дивитися що написав хірург та голова комісії. і тоді звісно краще б не саджати за таке....
все верно. по зрению годен. в чем проблема?

шо за поток бессознательного
Это ж Паха. Его Димокс банит, кажется, в превентивном порядке. Я уже сбился со счета, сколько он клонов наколбасил. Но по вот этим струям сырого сознания его всегда и выкупают, да по всеобщему нахую.

Некомпетентність, довбоєбізм і похуїзм - це якийсь лютий і абсолютно непереможний пздць!
Це ж армія. Так завжди було. Оформлення пенсії було розмінкою перед демобілізацією :)

Все. Я вдома.
Пізніше подзвонять скажуть куди їхати.
Служити в Харкові в форматі ходити на роботу.

Ну принаймні поки не переїдем десь з часом можливо.

Останнє редагування:
Не тцк
Інженерно-технічна робота в бойовому підрозділі

Доречі мене вже два рази прийняли сьогодні. Квитка нема, на момент виїзду зі стройової вчора в Києві наказу на мене ще не було. Так що кілька днів буде так, поки привезуть.

Останнє редагування:
Сьогодні побував в стоматології сел. Покровське. Підсумок: мені видалили зуб, над яким був перший флюс.
Зуб той розколовся на дві частини, вдовж ясен. Лікарці вистачило пару хвилин на діагноз: пошатала зуб, запідозрила що він розколовся, вскрила пломбу на ньому - вуаля, підозра підтвердилася.
Видаляв інший лікар, приємний немолодий дядько, маленький, привітний. Правда, помучив він мене прилічно! Шматок зуба з двома коренями дістав без проблем. А третій, маленький корінь відламався від залишку, і діставав він його довгенько. Колупав, підчіпляв, з рештою витягнув.
Заплатив я за це удовольствіє всього 400 грн. Ніяких додаткових призначень не зробив. Сказав що ні антибіотиків, ні полоскань не треба. Тільки німесил через годину випити порадив.
Але я ще, про всяк випадок, придбав ополіскувач Зіпелор.

Як, ***ть, не розібралися наші бригадні довбойби, куди вони дивилися і нахуя мене даремно мурижили майже три тижні - питання риторичне, канєшно.

Видалили зуб той, що на знімку посередині, без штифта. Знімок робили наші, ще 28 лютого. Сказали що на ньому все збс

Вкладення

• 1000035791.webp
    1000035791.webp
    86.7 КБ · Перегляди: 36
якщо чесно, я не питав :фейспалм:
але навряд, +30 повинна бути. Все ж бойовий підрозділ, виконує бойові задачі, прифронтова область
сьогодні узнаю

20к то дуже сумно буде звичайно

Назад
Зверху Знизу