Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ппц в цьому рез баті робить взагалі ніх. А потім в них бухають всі.
Я не в Вінниці, а у всратому рез баті біля всратого села вінницької області(Скучает человек в Виннице, пока все бухают. Подсказал, куда можно на экскурсию сходить, провести время с удовольствием. Там реально приятно, в этой усадьбе пироговской.
Ну и предупредил, что с пьянками в Виннице могут быть неожиданные повороты.
А Вам, лишь бы подушнить.
На день - похавати смачно, погуляти. Довше - знайти знайомих, приїде жінка, щось вигадали.Марно ти так. Вінниця, це те місто, де хіба що тільки дурному не скушно. Бо він сам собі розваги влаштує.
Це майже як не сумувати в Богодухові наприкінці 90-х
летом да, зимой - сомнительное удовольствиеПодсказал, куда можно на экскурсию сходить, провести время с удовольствием.
Нє, це щоб Ждалкєр-2 в 2к на високих поганять, і Старфілд, і ще дещо...Херассе, какой нынче минимальный вход по железу, чтобы на ХФ поебланить.
в Старфилд гонял относительно спокойно на i7 второго поколения ... пока не надоело и работа не одолела.Нє, це щоб Ждалкєр-2 в 2к на високих поганять, і Старфілд, і ще дещо...
шо там? де публікація від АнастасіїМєжду прочім, позавчора зі мною зв'язалася журналістка Української правди Анастасія Мосорко, яка робить статтю про реформу МСЕК. Було інтерв'ю по телефону.
Розказав їй все, не забув нікого і нічого! Чекаю на публікацію))
Любiтє подушнiть, как i я прямо.А потом все равно на Лавочку присядешь отдохнуть.
Ну, судячи з результатів гуглопошуку, стаття або ще не вийшла, або вже й не вийдешо там? де публікація від Анастасії
Аби не на массажер простати, бо після затяжних посідєлок за компом бувають випадки..А потом все равно на Лавочку присядешь отдохнуть.
Нє, навіть трохи запасу є. Відеокарта максимум 220 Вт споживає, і виробник рекомендує БЖ 650 Вт для неї.а 750 Вт блока не мало часом?
потом расскажешь, Старфилд начал хоть как-то дверки быстрее открывать чи нет )))Аби не на массажер простати, бо після затяжних посідєлок за компом бувають випадки..
Нє, навіть трохи запасу є. Відеокарта максимум 220 Вт споживає, і виробник рекомендує БЖ 650 Вт для неї.
Тю. А по дивчатам?Всьо!
Залишилося всього нічого: демобілізуватися, зібрати, налаштувати - і пропасти в стрілялках-пісочницях надовго
Мені тьоті нравляццяА по дивчатам?
а у тьоті тіті!)Мені тьоті нравляцця![]()
Она тебя ждёт )))она хочет опробовать твоё новое железо )))Мені тьоті нравляцця![]()
Пройді мєня полностью!Она тебя ждёт )))она хочет опробовать твоё новое железо )))
![]()
Хорошую игру можно много раз проходить ))) я на денди некоторые игры по третьему кругу проходил )) но уже ставил лёгкий уровень или прописывал коды. Дома лежит с катриджами. Но я в 2004 году туда пояльником полез... и что то перестал джойстик работать.нужно в ремонт отнести. Ведь игры на денди круче чем на сеге былиПройді мєня полностью!
Тьоті подобного тіпажа равнодушні ко мнє чуть болєє чєм полностьюОна тебя ждёт )))она хочет опробовать твоё новое железо )))
![]()