Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ппц в цьому рез баті робить взагалі ніх. А потім в них бухають всі.
1000034462.webp

Скучает человек в Виннице, пока все бухают. Подсказал, куда можно на экскурсию сходить, провести время с удовольствием. Там реально приятно, в этой усадьбе пироговской.
Ну и предупредил, что с пьянками в Виннице могут быть неожиданные повороты.
А Вам, лишь бы подушнить.
Я не в Вінниці, а у всратому рез баті біля всратого села вінницької області(
В Вінниці я б явно не сумував

Марно ти так. Вінниця, це те місто, де хіба що тільки дурному не скушно. Бо він сам собі розваги влаштує.
Це майже як не сумувати в Богодухові наприкінці 90-х
На день - похавати смачно, погуляти. Довше - знайти знайомих, приїде жінка, щось вигадали.
Да й сидіти на хаті в комфортних умовах в будь-якому краще, ніж тут

Останнє редагування:
Нє, це щоб Ждалкєр-2 в 2к на високих поганять, і Старфілд, і ще дещо...
в Старфилд гонял относительно спокойно на i7 второго поколения ... пока не надоело и работа не одолела.
а 750 Вт блока не мало часом?
видуха взрослая ... всё остальное тоже.

Мєжду прочім, позавчора зі мною зв'язалася журналістка Української правди Анастасія Мосорко, яка робить статтю про реформу МСЕК. Було інтерв'ю по телефону.
Розказав їй все, не забув нікого і нічого! Чекаю на публікацію))
шо там? де публікація від Анастасії

А потом все равно на Лавочку присядешь отдохнуть.
Аби не на массажер простати, бо після затяжних посідєлок за компом бувають випадки.. :D
а 750 Вт блока не мало часом?
Нє, навіть трохи запасу є. Відеокарта максимум 220 Вт споживає, і виробник рекомендує БЖ 650 Вт для неї.

Аби не на массажер простати, бо після затяжних посідєлок за компом бувають випадки.. :D

Нє, навіть трохи запасу є. Відеокарта максимум 220 Вт споживає, і виробник рекомендує БЖ 650 Вт для неї.
потом расскажешь, Старфилд начал хоть как-то дверки быстрее открывать чи нет )))
а то "забембало" конкретно ... не столько бегаешь, сколько ждёшь )))
имхо, по сравнению со Скайрим Беседка потужно обосралась (((
сравнить даже со SpaceBourne2, который вообще один человек сделал ... crazy!

Всьо!

Залишилося всього нічого: демобілізуватися, зібрати, налаштувати - і пропасти в стрілялках-пісочницях надовго
Тю. А по дивчатам?
В Чорному гуморі на ваших картинках другие темы....

Всьо, відсьогодні я офіційно пенсіонер-інвалід :yahoo:
Пані Наталія не підвела - на порталі ПФ зверення тепер зі статусом Виконано. Щоправда, тьоті мощьно дєржат інтрігу - ніхто ще не телефонував, не інформував. І яку суму призначили, ніде не видно поки що.

.webp

1.webp

Пройді мєня полностью!
Хорошую игру можно много раз проходить ))) я на денди некоторые игры по третьему кругу проходил )) но уже ставил лёгкий уровень или прописывал коды. Дома лежит с катриджами. Но я в 2004 году туда пояльником полез... и что то перестал джойстик работать.нужно в ремонт отнести. Ведь игры на денди круче чем на сеге были

Вот любимая игра

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А эта ***** какая сложная была .отец на день рождения подарил

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу