Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Тут задам питання, бо в Авто немає конструктиву.
Був приліт.
Мінус заднє скло і дірка від шрапнелі у двірці. Ланос.
Яке скло, де замовити і де поставити?
І що зробити з діркою у дверцяті, холодна зварка, скотч чи ...?

Заздалегідь вдячний за конструктив.
имхо вопрос необходимости, наличия средств и времени
можно и окно скотчем злепить. и дьірку. а можно заморочиться и сделать как себе. Но если тазик на війноньке, то какой в єтом смьісл:? а стекла на лоске в той яме, где стоянка. как раз на стоянке здание.

L
Яке скло, де замовити і де поставити?
Ми на початку тижня замовляли на течік заднє у цих рєбят. 2000 грн + 740 доставка. Оперативно, і ціна виявилася найнижчою серед всіх, кому ми телефонували

Вкладення

• 1000034946.webp
    1000034946.webp
    1.7 MБ · Перегляди: 26
Останнє редагування:
Щось останнім часом заєбали ****** гатити КАБами по наших краях. Щодня прильоти, все ближче і ближче. А ми тут торчім, як три тополя на Плющіхє..

Завтра буду подавати рапорт на демобілізацію - всьо, досить тягнути кота за хвіст. З безпосередніми командирами переговорив. Комдіву навряд чи сподобається, канєшно, но нехай вже вибачає.

Бачити вже її не можу, ***ть...

1000034950.webp

Поздравлять не буду. ( изменила предложение).
Берегите себя.

Ох, пенсия по инвалидности ( как и по возрасту )- мне было грустно, когда стала пенсионеркой....

Р.с. как победа над системой - ну да, конечно...

Похоже, 4 числа будет на карту заходить. Если четвёртое будет попадать на субботу или воскресенье, значит зайдет в пятницу.

А в Дії я все ще не альо у статусі пенсіонера. Виплати є, а в реєстрі калічєй мене ще нема
1000035040.webp

Корочку оформлять будете? Фото привозили в ПФ? 😊

Назад
Зверху Знизу