Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я б не игрался с гнойным очагом в башке. надо чистить.уже вчера.
Буду вдячний за конкретні пропозиції.Яке ще полоскання ***? Це лікується хірургічно в стаціонарі. З цими ділами на той світ заїхати тільки так можно.
на то есть допустимые потери..Ненавиджу цю єбануту систему армійську, коли *** пустять до лікаря навіть в доволі тяжкому стані
я хз в каких ты там отношениях. вплоть до того, что нарисовать картину командиру, с перспективой, что ты можешь крякнуть на его руках/отвественности. может своим ходом в ха или днепр.Буду вдячний за конкретні пропозиції.
Бо щось нарєшать мимо бригадних - хіба що в СЗЧ на Харків чи Днєпр заїхати.
Тут, в Залупосранських єбєнях, варіантів практично немає
Комдів. Єму поєбать.Твоє командування? Комбат?
Похоже, 4 числа будет на карту заходить. Если четвёртое будет попадать на субботу или воскресенье, значит зайдет в пятницу.
Отпрашуйся в начальства в бліжайшу вєтєрінарку, а сам їдь в обласний центр. Оттуда позвоніш і скажеш, шо по скорой отвєзлі на опєрационний стол, бо ****єц.Буду вдячний за конкретні пропозиції.
Та отож..я хз в каких ты там отношениях. вплоть до того, что нарисовать картину командиру, с перспективой, что ты можешь крякнуть на его руках/отвественности. может своим ходом в ха или днепр.
Хз что там з состояние, но может быть вполне ургентно. ну и доебываться с этим до медиков.
хуевый вариант за день до дембеля забарниться по глупости
если вариантов нет, то самоход. не думаю, что тебя за это будут судить. тем более, что можно их вьебать за игнор и неоказание помощи. пусть дежурный медик пишет тебе направление? или у вас такого нет?Та отож..
Но с"їбаццо самостійно - це тільки в приватне щось.
Безпосередньому камандіру паєбать. Він взагалі не контактний на подібні тєми.
Дівізіонний дохтур - теж ненадьожний
Вы у себя - один.Буду вдячний за конкретні пропозиції.
Не вздумайте спиртное пить, чтобы боль попустило
Кадато давно була така фігня с 6кой верхньой, то районні коновали просто дісну скальпельом херачили, тіпа шоб само все вишло, но в ітогу закончилось 4й неотложкой. Так шо таво етово... 🤷♀️Дємбєльскій аккорд - це коли у тебе на верхній челепі зправа зверху нагнало ахуїтєльний флюс, а там же зліва зуб розколовся навпіл просто.
Зуб наші бригадні стоматологи полагодили - з ним все ок тепер, а от флюс розковиряли - і тепер ніхуя не ок. Його за 4 години після вскритія нагнало ще більший, ніж був до, єбушатня болить, а лікування - полоскання розчином соди та розчином хлорфіліпту, плюс антибіотик. І мультівітамінки. Сподіваюся, допоможе
З харошого: сьогодні красіво постригся за нєдорого у місцевої фризьорші, до якої запис на 5 днів наперед.
Агнєщ, Ві зараз обнадьожили просто максімальноКадато давно була така фігня с 6кой верхньой, то районні коновали просто дісну скальпельом херачили, тіпа шоб само все вишло, но в ітогу закончилось 4й неотложкой. Так шо таво етово... 🤷♀️
Лучче їхат..ви в Ха хочете?Агнєщ, Ві зараз обнадьожили просто максімально
Харашо шо я сьогодні помив машину - не стидно буде в город уєбать
Только офлокаин - антимикробное широкого спектра действия (плюс слабый анестетик), а нимесил (нимесулид) - НПВС, в таком случае только температуру сбивать.Из вспомогательного - офлокаин, нимесил - первый закладывать на рану, (если рана почищена, на стерильную ватку, чистыми руками)
второй разводить пить.
Оба противовоспалительные
Какой антибиотик выписали ? Пьете уже ? Дозировка какая ?
Только - ему к врачу надо, а не лечить по фотографии.Только
Из ургента даже без направления никто не погонит, помощь окажут,В Х. в 30-й по направлению берут в стационар и чистят, промывают, лечат челюсти сейчас активно. Не только от флюсов но и от .....
Лучше в 30.Из ургента даже без направления никто не погонит, помощь окажут,
работает круглосуточно