Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
. Короче, ему всё семейный врач расскажет, когда дело до дела дойдет, не пугайте человека.
Знакомой на 22 ноября было назначено , на территории 17 больницы. Приехала, все закрыто, никого нет, сказали, что уже не работают и документы все изъяты. Терапевт пока не знает, что делать. Она два месяца ждала, по врачам ходила, анализы сдавала, а теперь и документов никаких нет. Но может вернут все- таки.

У Незламному є контора яка робить павербанки і не тільки.

Хтось покупав/використовував?

Використовують "поблизу" лбз. Перейшли з бандери. блюєто-флячкі не поважаючі.
Тільки маю сумнів що в незламному одна контора то робить... Тому можливі варіанти )

Трохи перекладу не завадить
Один зі "знайомих" активних підрозділів використовує вироби однієї з контор незламного що виробляє зарядні станції. Відгукуються про них краще ніж на вироби Промавтоматика(Bandera Power), EcoFlow, Bluetti.
(як на мене рівень скоріше схожий на промавтоматику, хоча своїм шляхом)

• Це лайк!
Реакції: Ah
Один зі "знайомих" активних підрозділів використовує вироби однієї з контор незламного що виробляє зарядні станції. Відгукуються про них краще ніж на вироби Промавтоматика(Bandera Power), EcoFlow, Bluetti.
Сила Харкова?!

да всі вони однакові - бо всі тупо конструктор з китайських акумів і модулів бмс, заряду, розряду, інвертора тощо

У Незламному є контора яка робить павербанки і не тільки.

Хтось покупав/використовував?
Та й не одна. Принаймні власник однієї тут зареєстрований. Робить цілком пристойно. Коли був білий список, він в ньому був.

да всі вони однакові - бо всі тупо конструктор з китайських акумів і модулів бмс, заряду, розряду, інвертора тощо
ну як ти там, страдальцю? :D

ох тебе і занесло звісно. про таку бригаду ніхто і не чув. і то ****ец.
важко буде)

а от 150 тро знають всі. вони отлічілісь знатно :D

ну як ти там, страдальцю? :D

ох тебе і занесло звісно. про таку бригаду ніхто і не чув. і то ****ец.
важко буде)

а от 150 тро знають всі. вони отлічілісь знатно :D
ну кажи, що ми поряд стояли в торецьку, я їм рації прошивав))
ретр ставили на одну шахту, на яку вже за годину каб прилетів та все зніс ***))

а ще наша бригада найдовше зі всіх формувалась, нас з того полігону здихатись ніяк не могли))

пс - у них там гаряче стало дюже акурат в день, коли ми звалили.

Останнє редагування:
херасе
і відосів дофіга
наєбалово полюбасу))

Назад
Зверху Знизу