Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
будьласочка, припиніть знущатися над уявою і грою слів. бо треба працювати )

Нащот макрелі 😳 в общем сьодня попитка #2 с їй. Купила, попробувала - мммм ..тає во рту, а не в руках 😍 жирнєнька така... тіко потом знаєте, трохи в їй вимазалась і, ізвініть, рибой трошки воняла 😳 ну я думаю як трєскать її вдвох, то це не проблєма 😳😳

Нащот макрелі 😳 в общем сьодня попитка #2 с їй. Купила, попробувала - мммм ..тає во рту, а не в руках 😍 жирнєнька така... тіко потом знаєте, трохи в їй вимазалась і, ізвініть, рибой трошки воняла 😳 ну я думаю як трєскать її вдвох, то це не проблєма 😳😳
Та нє, у порівнянні з нашою скумбрією, вона взагалі не жирна. Можна значно більше втоптати - і нічо не станеться.
Під пиво шикарно заходить

Є підозра, що цим можна займатися і втрьох :збентежений:...

О. Дімокс виставив рекламу Русоріза, типу на донати.
о так. це справді ахуєнна фіпівішка. напевно найкраща.
і він справді їх дає дуже багато.

О. Дімокс виставив рекламу Русоріза, типу на донати.
о так. це справді ахуєнна фіпівішка. напевно найкраща.
і він справді їх дає дуже багато.
вот шо скука делает :yahoo: повышает внимательность :)

Телефонувала сімейний лікар.
Засідання МСЕК призначили на 27 січня
сьогодні 28.11.2024 Харківський облцентр МСЕК ліквідували
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

28 листопада депутати Харківської обласної ради проголосували за припинення роботи обласного центру медико-соціальної експертизи шляхом приєднання до обласної лікарні. Рішення підтримали 89 депутатів. Напередодні сесії було засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства. Там повідомляли, що усіх працівників МСЕК переведуть у штат обласної лікарні на посаду лікарів.

сьогодні 28.11.2024 Харківський облцентр МСЕК ліквідували

28 листопада депутати Харківської обласної ради проголосували за припинення роботи обласного центру медико-соціальної експертизи шляхом приєднання до обласної лікарні. Рішення підтримали 89 депутатів. Напередодні сесії було засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства. Там повідомляли, що усіх працівників МСЕК переведуть у штат обласної лікарні на посаду лікарів.
Конци обрубілі. Шоб труднєє било за **** взять інвалідовпрокуроров.

28.11.2024 Харківський облцентр МСЕК ліквідували
Функції МСЕК тим часом перейдуть до експертних команд, які створять у кластерних і надкластерних лікарнях.
+
https://www.kharkovforum.com/thread...udi-perevedut-personal.5475623/#post-71873485
. Короче, ему всё семейный врач расскажет, когда дело до дела дойдет, не пугайте человека.

Что такое кластерные?
Кластерна лікарня — це медичний заклад у певному регіоні, який об’єднує в собі кілька лікарень або медичних установ в одну систему. Кожна область стала окремим госпітальним округом, який, своєю чергою, поділяється на кластери, повідомили у
.

Назад
Зверху Знизу