Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Південний схід області = доріг немає, від слова "взагалі". Перевірено в моїх рідних краях, перевірено і тут.
В хлам розйобаний асфальт, паралельно якому якось накатана грунтовка, з ділянками єбєйшої багнюки. Трохи заїбався в це автораллі - не та машина. Но їхати треба(
Сьогодні відвідав нп ім. "ты с экрана смотришь снова в огромный зал". ***ть, єдина нормальна дорога туди - це УЗ, но то не наш варіант. Все інше - пздць.
Той потяг так там і стоїть, здається((

Південний схід області = доріг немає, від слова "взагалі". Перевірено в моїх рідних краях, перевірено і тут.
В хлам розйобаний асфальт, паралельно якому якось накатана грунтовка, з ділянками єбєйшої багнюки. Трохи заїбався в це автораллі - не та машина. Но їхати треба(
Сьогодні відвідав нп ім. "ты с экрана смотришь снова в огромный зал". ***ть, єдина нормальна дорога туди - це УЗ, но то не наш варіант. Все інше - пздць.
Той потяг так там і стоїть, здається((
До батьків у Дніпровський області 35 км доїхати з траси на Кривий. Вирви у зріст Ланоса. Так що ... той таке

а ще наша бригада найдовше зі всіх формувалась, нас з того полігону здихатись ніяк не могли))
гарне промо :D
дивно. в них навіть йутуп канал свій є)
мабуть і чули, але думали шо то інша 150. яка тро. а та ярка. аж занадто
Сьогодні відвідав нп ім. "ты с экрана смотришь снова в огромный зал"
нащо? нащо ти туди поїхав. я там один раз їхала, літом. в суху погоду. на джипе лофт и гудричах грязевих. була в повному ахуе.
:D

Знайомий хлопець, після учебки, направлений в 35-ту, бригаду морської піхоти, казав навідником. В результаті, одразу відправили на нуль штурмовиком. Ось не було п"ять днів, вчора вийшов на зв"язок, що вже контужений і ледве вийшли.. А думав, що навідником в артилерію. Сам він електронщик, ХІРЕ, працював по області проводив сигналізацію, зв"язок. Ніхто не подивився ні на освіту, ні на спеціальність.. Чи комусь відомо, як з цією бригади можна перевестись? Чи не відпустять ні за що?

Останнє редагування:
Знайомий хлопець, після учебки, направлений в 35-ту, бригаду морської піхоти, казав навідником. В результаті, одразу відправили на нуль штурмовиком. Ось не було п"ять днів, вчора вийшов на зв"язок, що вже контужений і ледве вийшли.. А думав, що навідником в артилерію. Сам він електронщик, ХІРЕ, працював по області проводив сигналізацію, зв"язок. Ніхто не подивився ні на освіту, ні на спеціальність.. Чи комусь відомо, як з цією бригади можна перевестись? Чи не відпустять ні за що?
Да свалить да и все. Щас за сзч не карают

те, що не карають зараз, не означає, що не буде потім. Зараз тупо багато дуже народу, вони не відсвічують, щоб не попасти знову - тож важко зараз ловити.

То ж кримінальна справа, строк давності великий, ще буде час.

Валить в сзч. Якщо вже зараз штурмовик, то гірше не буде. Спіймають - попросишся назад "добровільно".
Ну або домовлятись з кимось про перевод через сзч. Такого зараз багато, всі пропонують. Теж вже гірше точно не буде.

Поважний нарід, де взяти магазини на 7,62 і турнікєти ?

Сзч зато живой,даже если срок впаяют,отсидеть пару лет-выйдешь...

Поважний нарід, де взяти магазини на 7,62 і турнікєти ?
купити

турнікети можна пробувати в медиків своїх попитати, якщо в кентах з ними. Я свого часу 2 кета в медиків відмутив, 2 ще так всім дали, 2 кета купив - от 6 маю.

Навіщо їх взагалі купувати? 2 шт дадуть медики, ще 2 волонтерських розжитися - взагалі не проблема, в будь-якому підрозділі. Більше тобі і не знадобиться, якщо ти не Рембо.
2-3 використаєш за один раз - потім ти вже не боєць, швидше за все. Та й використання 1 шт може цілком вистачити.
Я бачив немало виписок з мед.закладів по ампутаціях, поки був поза штатом. Більшість їх - не через саму МВТ, а через пост-турнікетну ішемію((

нащо? нащо ти туди поїхав. я там один раз їхала, літом. в суху погоду. на джипе лофт и гудричах грязевих. була в повному ахуе.
:D
Не повіриш: на помивку! Бо тут з цим повна ****. І ближче нічого вільного не знайшлося.
Є МЛПК, но тутешні банщики - це якась особєнна форма отморозєй, з якими порішать прання/купання майже нереально. Включають окуня - і в такому режимі шаряться 24х7.

Но і туди більше я не поїду!

Останнє редагування:
Сапожнік без сапог, банщік без бані🙄

Навіщо їх взагалі купувати? 2 шт дадуть медики, ще 2 волонтерських розжитися - взагалі не проблема, в будь-якому підрозділі. Більше тобі і не знадобиться, якщо ти не Рембо.
якщо дадуть, то й питань нема.
Мені от дали вже коли в мене 4 було. З них я два купив, два в медиків намутив. Так то я намутив бо всі ми, взводи супорту, тремось біля штабу разом. А якийсь умовний чувак з роти їх і не знає.
Зайвих в них нема насправді - є мішок волонтерських для власних потреб. А так централізовано давали під розпис, коли бригаді щось дали.

Не повіриш: на помивку! Бо тут з цим повна ****. І ближче нічого вільного не знайшлося.
я єбу :D
чо не написав. я б тобі дала номер тел. однієї жіночкі в н.п. П-ське.
там би все зробив.
безкоштовно. за дякую та цукерки.
но тутешні банщики - це якась особєнна форма отморозєй, з якими порішать прання/купання майже нереально. Включають окуня - і в такому режимі шаряться 24х7.
в дівізіоні ***ові банщікі?

я єбу :D
чо не написав. я б тобі дала номер тел. однієї жіночкі в н.п. П-ське.
там би все зробив.
безкоштовно. за дякую та цукерки.
Та повівся на розказні сослуживців(
Більше не буду. А от за контакт буду вдячний!
в дівізіоні ***ові банщікі?
Дивись вище. Поки що враження саме таке(

Назад
Зверху Знизу