Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
там хоть тепло, не?
левша?
и коврик явно не для игр ))) а на кой он нужен? стол вроде как ничо ...
1) Такоє.. Пічне розвалене. Привіз з дому конвектор 1.5 кВт, поки збс. Але треба буде буржуйку ставити, на більші холода. Та й дорого електрику палити - є лічильник. Но буржуйку ще треба намутити, плюс Айсберг не любить пропахших буржуйками 😝
2) Так, лівша
3) То не коврик, а Kindle Paperwhite! А потрібен щоб миша краше працювала
4) Стіл непоганий, так. І коштує недорого. А розкладний стілець Ikea Gunde - взагалі, вважай, стандарт ЗСУ.

1) Такоє.. Пічне розвалене. Привіз з дому конвектор 1.5 кВт, поки збс. Але треба буде буржуйку ставити, на більші холода. Та й дорого електрику палити - є лічильник. Но буржуйку ще треба намутити, плюс Айсберг не любить пропахших буржуйками 😝
И за коммуналку надо платить?

З огляду на те, як цього сезону підтягнулися суперники, далі буде значно складніше, якщо взагалі можливо
Якось подивився документальний серіал про пілотів болідів Ф1.
Начав Лєклєров від Пересів відрізняти )
А так, не дуже в Ф1)

Чемпіонат Формули 1 ще не завершився, а Макс Ферстаппен на сьогоднішньому Гран Прі Лас Вегасу став 4-кратним чемпіоном! Красавчік, давненько за нього вболіваю. Хоча пам'ятаю ще як його батя виступав в чемпіонаті))
1000026432.webp

Це вже еліта еліт - Макс долучився до сузір'я справжніх легенд Формули 1.
Эх...я начал смотреть формулу 1 в 2003 году. Тогда интернета не было .купил журнал команда ...за 6 грн. Очень запомнилась гонка гран при Бразилии. Тогда новичок алонсо занял 3 место.куча аварий было .и алонсо на сломанной машине финишировал 3 .место....гонка ночная.прямой эфир ...телевизор берёзка...це 202 вроде ...а завтра в школу...бутерброды .кофе..и тогда впервые увидел фильм с мелом гибсоном человек без лица...перед гонкой....

А потом в 2022 году в эвакуации узнал ,что алонсо ещё гоняет )))куча новых гонщиков...нет того комментатора...уже не то ..как в 2003 или 2004 году...

Якось подивився документальний серіал про пілотів болідів Ф1.
Начав Лєклєров від Пересів відрізняти )
А так, не дуже в Ф1)
Я почав дивитися в 2000 і одразу став фанатом. Дивився на каналах УТ-1, Мегаспорт, *****ських Рен ТВ, Матч ТВ (раніше Спорт-1). Останніми роками беру підписку на Setanta OTT.

гонщиков...нет того комментатора...уже не то
Якого "того" коментатора? Долбоящєра Віктора Савінова?
Пам'ятаю як якийсь час Ф1 в Україні взагалі не транслювали, потім Червоненко проспонсорував трансляції і посадив коментатором Савінова. Він таку дічь ньос - фанати в ахує були.
Потім Савінов в прямому ефірі назвав Кімі Райкконена чухонцем, і після цього його вигнали *** і замінили на Макса Подзігуна, як і вимагали фанати

ще буду в ігру года єбашити
но ты начальству на полном серьёзе можешь сказать.что я тренируюсь
взагалі то так.
у нас на всіх базах є ігрові компи, панелі та пульти (штатні).
хлопці в іграх сидять 24на7 коли немає погоди :D
це їх *** робота. от і ти теж по тому принципу можеш :браво:

Якого "того" коментатора? Долбоящєра Віктора Савінова?
Пам'ятаю як якийсь час Ф1 в Україні взагалі не транслювали, потім Червоненко проспонсорував трансляції і посадив коментатором Савінова. Він таку дічь ньос - фанати в ахує були.
Потім Савінов в прямому ефірі назвав Кімі Райкконена чухонцем, і після цього його вигнали *** і замінили на Макса Подзігуна, як і вимагали фанати
Честно не помню.помню было 2 комментатора ,один на украинском говорил второй по русски. 2003 год

взагалі то так.
у нас на всіх базах є ігрові компи, панелі та пульти (штатні).
хлопці в іграх сидять 24на7 коли немає погоди :D
це їх *** робота. от і ти теж по тому принципу можеш :браво:
а вот парня ,которого вы взяли под свое крыло.прошу обеспечить игровым компом.)))чтобы тренировался мочить орков

прошу обеспечить игровым компом
він забезпечен паяльніком і всім іншим :D

по стільком бригадам хлопці протеже паяють та літають. і не тільки.
а я сапожник без сапог.
****ец шановне панство.

Назад
Зверху Знизу