Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ничто нас в жизни не может вышибить из седла?
Там отсылка на историю на полуострове, которая трасформировалась в стих, который укажет, где примерно ТС.
Наверно, входыны отмечали в новую часть....
Без сто грамм никто не поймёт. 😁

Знаєте, життя все ж неймовірно бентежне!

Моя мама була вчителькою російської мови та літератури. Вдома в наявності були підручники і хрестоматії для всіх класів. І ще будучи зовсім малим, я взяв з полиці підручник для, здається, 5 класу. Погортав його - і натрапив на один вірш. Він так сподобався, що я його майже напам'ять вивчив. І досі пам'ятаю більшу частину, і всі цитати звідти.

Сильно пізніше я дізнався що, насправді, це дуже якісний і талановитий радянський військовий агіт-проп, зразковий просто!

За словами автора, описану в ньому історію йому розповіли на півострові Срєднєм.

Хто відгадає цю літературну угадайку, зрозуміє і куди мене перевели 😎
І чому я трохи збентежений, у гарному сенсі.
Ну а ким - там вже поправку на висновок ВЛК беріть
"Прощайте скалистые горы, на подвиг Отчизна зовёт. Мы вышли в открытое море, в суровый и дальний поход"..

Моя мама була вчителькою російської мови та літератури. Вдома в наявності були підручники і хрестоматії для всіх класів. І ще будучи зовсім малим, я взяв з полиці підручник для, здається, 5 класу. Погортав його - і натрапив на один вірш. Він так сподобався, що я його майже напам'ять вивчив. І досі пам'ятаю більшу частину, і всі цитати звідти.

Сильно пізніше я дізнався що, насправді, це дуже якісний і талановитий радянський військовий агіт-проп, зразковий просто!

За словами автора, описану в ньому історію йому розповіли на півострові Срєднєм.

Хто відгадає цю літературну угадайку, зрозуміє і куди мене перевели 😎
І чому я трохи збентежений, у гарному сенсі.
Ну а ким - там вже поправку на висновок ВЛК беріть
Біл у майора Дєєва дргъ - майор Пєтрофф... (с). Да? ))

Тако ж про Льоньку Петрова подумав. Артилерiя ?

на базі. 4.5.0
:D

годину тому сів останній борт.
стрім був нонстоп 10 годин.

ну шо. ти такі був прав. нам повезло сьогодні.
1 Б*к. 1 т-к. 3 г-ти.
пан начарт в восторге. :D

Ничто нас в жизни не может вышибить из седла?
Такая уж поговорка у майора была!
Там отсылка на историю на полуострове, которая трасформировалась в стих, который укажет, где примерно ТС.
Наверно, входыны отмечали в новую часть....
Без сто грамм никто не поймёт. 😁
Підказка була:
Вот какая история
Про славные эти дела
На полуострове Среднем
Рассказана мне была.

заберіть і мене ***** хоч кудись))
куди ти хочеш? :D
спочатку шоб забрати комусь тебе, треба зрозуміти де ти.
хто командир. яке командування. яка посада. і тд. :D
чи є ричагі впливу на твоїх. наприклад конкретний зашквар твого комбата)))))

а то ніякої конкретики вже 2 місяць)

Доброго здоров"я всім. Прошу відповісти на таке питання, хто в темі. Військовозобов"язаний в червні проходив медкомісію і в червні отримав військовий квиток. До того він був непридатний із зняттям з обліку, а після обстеження в червні МСЕК визнав його придатним, але залишила статтю 21Б.
Якщо зараз вирішать призвати, то чи повинна ця людина знову проходити МСЕК, чи призовуть з врахуванням висновків комісії в червні (тобто придатний) і медкомісії вже не буде? І якщо можна, то підкажіть якою інструкцією чи іншим документом регулюється це питання? Дякую за відповідь по суті (можна в личку).

Останнє редагування:
на базі. 4.5.0
:D

годину тому сів останній борт.
стрім був нонстоп 10 годин.

ну шо. ти такі був прав. нам повезло сьогодні.
1 Б*к. 1 т-к. 3 г-ти.
пан начарт в восторге. :D
Мої найщиріші вітання! Впевнений, весь вмєняємий ХФ також приєднається.
Сподіваюся, святковий фуршет триває?
Бо нашим сьогодні мішок рису і мішок цукру довелося екстренно ввдправляти, по команді зверху:D

У мене також 4.5.0.
350 км дороги - і я вдома. Вечірній чілл оголошується відкритим
20241119_210401.webp

Сподіваюся, святковий фуршет триває?
так. заряджаємо на завтра батареї. :браво:
Бо нашим сьогодні мішок рису і мішок цукру довелося екстренно ввдправляти, по команді зверху:D
пан І. засипав мені сігнал сердешками та признаннями в любві :D
та пообіцяв шо ти будеш як у Бога за пазухою :курю2:

Доброго здоров"я всім. Прошу відповісти на таке питання, хто в темі. Військовозобов"язаний в червні проходив медкомісію і в червні отримав військовий квиток. До того він був непридатний із зняттям з обліку, а після обстеження в червні МСЕК визнав його придатним, але залишила статтю 21Б.
***собі бентежне життя. А чому МСЕК обстежувала, він інвалід, чи що?

Назад
Зверху Знизу