Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
ще з початку нашего тріумфального вперед-впереду.
в н.п. Б? якщо так, то я там вчора була)))
Стріми я, канєшно, не побачу, але впевнений що будуть видовищні. Бажаю вдалого полювання!!
:D
ну все на твою честь

2 розвідника по 1 млн фунтів стерл. + камікадзе по 7 тищ евро + сам пан Начарт надає 2 дівізіона :D

Знаєте, життя все ж неймовірно бентежне!

Моя мама була вчителькою російської мови та літератури. Вдома в наявності були підручники і хрестоматії для всіх класів. І ще будучи зовсім малим, я взяв з полиці підручник для, здається, 5 класу. Погортав його - і натрапив на один вірш. Він так сподобався, що я його майже напам'ять вивчив. І досі пам'ятаю більшу частину, і всі цитати звідти.

Сильно пізніше я дізнався що, насправді, це дуже якісний і талановитий радянський військовий агіт-проп, зразковий просто!

За словами автора, описану в ньому історію йому розповіли на півострові Срєднєм.

Хто відгадає цю літературну угадайку, зрозуміє і куди мене перевели 😎
І чому я трохи збентежений, у гарному сенсі.
Ну а ким - там вже поправку на висновок ВЛК беріть

Останнє редагування:
заберіть і мене ***** хоч кудись))

Знаєте, життя все ж неймовірно бентежне!

Моя мама була вчителькою російської мови та літератури. Вдома в наявності були підручники і хрестоматії для всіх класів. І ще будучи зовсім малим, я взяв з полиці підручник для, здається, 5 класу. Погортав його - і натрапив на один вірш. Він так сподобався, що я його майже напам'ять вивчив. І досі пам'ятаю більшу частину, і всі цитати звідти.

Сильно пізніше я дізнався що, насправді, це дуже якісний і талановитий радянський військовий агіт-проп, зразковий просто!

За словами автора, описану в ньому історію йому розповіли на півострові Срєднєм.

Хто відгадає цю літературну угадайку, зрозуміє і куди мене перевели 😎
І чому я трохи збентежений, у гарному сенсі.
Ну а ким - там вже поправку на висновок ВЛК беріть
Ну банщики потрібні усюди, особливо з досвідом.

Ну банщики потрібні усюди, особливо з досвідом.
1000023572.webp

Схоже, тут обрали варіант на фото зправа 🤣🤣🤣
Ну нічого, нам не звикати!

Я про пятий клас тока помню, шо учіцца нє хотєлось. І піонєрвожатую хотєлось за тітєчкі потрогать. Бо она уже била випускніцей.
Скока год пройшло, а в желаніях нічо нє помєнялось.

Назад
Зверху Знизу