Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
І самостійно вона свої вакансії там публікувати не може.
Язык до Киева доведет. Писала что на лобби есть вакансии от ССО то вероятно кто то в их структуре менее проактивный или отпугивают кандидатов не релевантными требованиями для не боевой должности

Язык до Киева доведет. Писала что на лобби есть вакансии от ССО то вероятно кто то в их структуре менее проактивный или отпугивают кандидатов не релевантными требованиями для не боевой должности
Знаєш, я переглянув вакансії Сил логістики і крєпко прихуїв від їх хотєлок.
Штош, удачі в поісках))

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• Я в шоці!
Реакції: Ah
Та зайдіть в Резерв+ і самі почитайте

я
Та я, начебто, вже тут колись комусь відповідав на це питання. Виключно з цікавості поставив, в день релізу.
я не забула про тебе. та баба в Києві, у центральному госпіталі, повезла важких. чекаю її. за тебе сказала. чекаю коли приїде, може і шось допоможе. повинна. ще ні разу вона в штангу не давала.
потерпи пару днів.

Знаєш, я переглянув вакансії Сил логістики і крєпко прихуїв від їх хотєлок.
Штош, удачі в поісках))
а це не тільки у логістів таке... там більшість вакансій з завищеними вимогами)

Фух, нарешті моя епопея з ВЛК закінчилася. В 14.00 отримаю висновок про те, шо незважаючи на те, що все виявлене, з'явилося внаслідок військової служби, придатний безмежно і гідний до отримання нових болячок:D
Приємно здивував офтальмолог - виявляється вже, щоб виміряти тиск глазний не треба тикати в очі гирі, а якийсь хитрий прилад повитрям дме в око. І ще кучей приладіів вдивлялась в очі.
І хірург теж начав кругом обмацувать, ***... Всі хєрурги до цього обмежувались питанням "жалоби є/ні"

PS недавно видел "ИПСО" как не дать перевести человека даже если главком подписал. Надо немедленно перевести переводимого на другую посаду и тогда приказ не соответствует рядового Пупкина оператора БПЛА в штате нет а есть Пупкин водитель и т.п.

нарешті моя епопея з ВЛК закінчилася
Ви, пане, за тривалістю, здається, навіть перевершили рекорд одного нашого уберкосаря, який проходив ВЛК 2 місяці. Але! У місті Д., ночуючи вдома у іншому місті, і отримуючи зп і "тридцятку"

Останнє редагування:
Ви, пане, за тривалістю, здається, навіть перевершили рекорд одного нашого уберкосаря, який проходив ВЛК 2 місяці.
та я й сам себе перевершив. В 2017, коли перший раз звільнявся, теж проходив ВЛК в Харкові. Жив дома. Півтора тижні проходив, потім заліг на операцію на 2 чи 3 тижня, після неї 30 діб відпустки, потім знов ВЛК тиждень:D
Але тоді жив дома

Назад
Зверху Знизу