Статус: Офлайн
Повідом.: 4328
Повідом.: 4328
Окремо святоПММщикам
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Окремо святоПММщикам
Я знаю!Окремо свято
У лютому про це і згадаешЯ знаю!
Але всі наші ПММщики - заєбаті автомобілісти і 100% водії.
Чому в лютому?У лютому про це і згадаеш
16 лютого День фахівців служби пально-мастильних матеріалів Збройних Сил України. Професійне свято було запроваджено за два дні до початку широкомасштабного російського вторгнення.Чому в лютому?
День Сил логістики був зовсім недавно
Наші - у складі взводу матеріального забезпечення, тому празднують День сил логістики. І день водія.16 лютого День фахівців служби пально-мастильних матеріалів Збройних Сил України. Професійне свято було запроваджено за два дні до початку широкомасштабного російського вторгнення.
Буваю кілька днів на місяць у ППД, хотів до ЛОРа сходить. Ага-запис на через два тижні. Сходив до приватного. І це столицяТепер я точно піду на поправку
![]()
В поліклініці Дніпровського військового шпиталю, якщо записуєшся в електронну чергу, то на через 7-10 днів. Тому майже всі після цього запису йдуть в живу. Щоправда, деякі мудаки в погонах відмовляються приймати таких, навіть якщо по електронній немає нікого на цей часБуваю кілька днів на місяць у ППД, хотів до ЛОРа сходить. Ага-запис на через два тижні. Сходив до приватного. І це столиця
Права АВС є. Але дуже сумніваюся що відпустятьа шо, тебя командир отпустит, если шо? права есть? нужен водитель скорой в 151 НЦ
Ти ж розумієш що є здоровий глузд, логіка, а є "нє пущать!"?ну если тьі перестанешь передвигаться, то на кой тьі нужен
ну хз..симулируй прпадки, пиши доносьі во все стороньі. буть геморомТи ж розумієш що є здоровий глузд, логіка, а є "нє пущать!"?
а шо, тебя командир отпустит, если шо? права есть? нужен водитель скорой в 151 НЦ
а **** толку? Мсек гражданская тема. И если тебя ВЛК не признает обмеженым, то никто тебя на МСЕК не пошлетПісля нового року потужні обіцяють *****сткі МсЕК ліквідувати. Може, попервах і вдастся втовпитися, поки нові не охуїли
пока Айсберг не пользуется резервом+