Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А за дрова - до 10 років.
Чим менше спиздив, тим на більше сів )))
ну такое надо смотреть что конкретно там. Если в базовом наказание до 5 лет то как бы щас 10 и выходит особенно если есть злопыхатели которые не любят конкретного человека. Дрова дровам рознь одни дрова это сухие ветки а другие дрова это - пол посадки или дрова археологические, червонокнижні

А за дрова - до 10 років
Трохи запізно це вводять((
Де вони були минулої зими, коли не вистачало дров зі складу, і нам доводилося їбашити посадки на околиці Мирнограду і лісок за Балаганом?
1000023316.webp

*шопотом

Нєвєм цо пан муві
То ви там вже роками шаритеся, а у мене рівень польської: заробітчанин-початківець.
А на будові місцеві фахівці з сеток Крупніка і Любельської прекрасно оте моє розуміли ;)

То ви там вже роками шаритеся, а у мене рівень польської: заробітчанин-початківець.
А на будові місцеві фахівці з сеток Крупніка і Любельської прекрасно оте моє розуміли ;)
То я просто до язиков способна трошкі😳

Отэто действительно грамотное написание или польский вариант того суржика на котором Вы тут обычно пишете?

А то с Вами не поймёшь.
Ну це навроді транскрипції тоісь прононсейшн

Їблую я собі на ППД спокійно, аж тут помічаю пару хлопців зі свіженькими папірцями. Пішов, запитав про своє направлення.
- Так, ми його привезли сьогодні, але.. Трошки проєбалися/запізнилися, бо в чергу на ВЛК тебе поставили на вчора. Тому треба заново ставити - це знову чекати...
Я їм розказав що думаю про їхні пройоби, взяв направлення, хоч вони і намагалися переконати що це вже бєсполєзно, сів в машину і поїхав на шпиталь. У приймальні трохи прикинувся дурачком, поулибався дєвочкам дибільною улибкою, поскиглив - мене оформили, розписали в чергу до спеціалістів - процес пішов!

***ть, якби не зайшов і не вигавкав, медики і далі б невідомо скільки включали окуня - "не готово, чекайте!" Безвідповідальність і похуїзм newer die))

А шо з кінцівкою ?

Отже, та-дамс, бада-бумс))
1000023513.webp

Замість 30 діб відпустки на реабілітацію, невропатолог в'їбав мені обмежену придатність. На питання "а що змінилося за той час, поки перенаправляли на ВЛК, сказав: голова ВЛК не пропустив це рішення. Бо у мене була еритематозна форма бешихи, а, начебто, при ній таких уражень нерва не буває. І всьо, з'ясовувати нєхуй, іді-броді обмежений, можеш спробувати на МСЕК податися - варік реальний.
Тепер мені допройти залишок лікарів - і всьо. Або знову кудись в бригаді запихнуть, або брати відношення кудись в інше місце. Є інформація що обмеженого позаштатніка відпустять більш-менш спокійно.
То ж я відкритий для відповідних пропозицій! Копати не зможу, но зробити так, щоб інші копали - запросто))

Назад
Зверху Знизу