Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну... Я і раніше не дуже-то був на нього схожий, а зараз взагалі...
1000010910.webp

Замість відпустки на реабілітацію, яку так бадьоро і без сумнівів намалював мені воєнний невролог, я під вечір отримав ахуїтєльну сосамбу((
Голова місцевої ВЛК похєрив це рішення, і, замість висновку, я отримав скерування на переогляд невролога. Завтра, там же, у того ж. Канєшно, причини ніхто не сподобився озвучити - я чекав до 20:00, поки привезуть підписаний висновок, замість них, сєкрєтутка на тупому повернула мені мою збірку з поміткою, і сказала що невролог буде в курсі - голова йому телефонував.

Наш ординатор каже що, швидше за все, голова не згоден з лікарем, і діло попахує або обмеженням, або непридатністю, но останнє - це щось з області фантастики.
І нахєр мені зараз треба те обмеження і ****увати знову хз куди в бригаду, коли зараз головне - нормально пролікувати ногу??

нахєр мені зараз треба те обмеження і ****увати знову хз куди в бригаду, коли зараз головне - нормально пролікувати ногу??
так может обмеження как раз и позволит "списаться в тыл" и там спокойно полечиться?
про списаться вообще имхо походу торба ...

так может обмеження как раз и позволит "списаться в тыл" и там спокойно полечиться?
про списаться вообще имхо походу торба ...
В який ще глибший тил, коли я і так в підрозділі забезпечення служив, і був обмежено придатний, до кінця серпня, поки не зцілився? "Спокійно пролікуватися" - це поняття несумісне з виконанням службових обов'язків, навіть в тилу. На рекомендації лікарів про обмеження навантажень, заборону польових виходів і т.д. командири забивають максимум на третій день, і знову як не "вперед-вперед!", так "єбаш - треба!". Знаєм - плавали!

Всьо, кароч! Голова ВЛК поданням від невролога на мою відпустку підтерся((
Мені сьогодні написали нову рекомендацію, на проходження ВЛК. Лікар казав що тепер - для визначення ступеня придатності до військової служби. Але на папері написав: направити на ВЛК на предмет потреби у відпустці!
Та-дамс, бада-бумс!
Тепер мені ще невідомо скільки їблувати на ППД, поки зроблять нове направлення, потім знову проходити ВЛК, всіх лікарів, всі аналізи і т.д.

Останнє редагування:
Всьо, кароч! Голова ВЛК поданням від невролога на мою відпустку підтерся((
Мені сьогодні написали нову рекомендацію, на проходження ВЛК. Лікар казав що тепер - для визначення ступеня придатності до військової служби. Але на папері написав: направити на ВЛК на предмет потреби у відпустці!
Та-дамс, бада-бумс!
Тепер мені ще невідомо скільки їблувати на ППД, поки зроблять нове направлення, потім знову проходити ВЛК, всіх лікарів, всі аналізи і т.д.
Все, не бути тобі потужним послом.

В який ще глибший тил, коли я і так в підрозділі забезпечення служив, і був обмежено придатний, до кінця серпня, поки не зцілився? "Спокійно пролікуватися" - це поняття несумісне з виконанням службових обов'язків, навіть в тилу. На рекомендації лікарів про обмеження навантажень, заборону польових виходів і т.д. командири забивають максимум на третій день, і знову як не "вперед-вперед!", так "єбаш - треба!". Знаєм - плавали!
Я не в курсе, как проходят такие ВЛК, но вы хоть с палочкой ходите или шо?
Поскачите как конь на своих двоих на ВЛК?

Я не в курсе, как проходят такие ВЛК, но вы хоть с палочкой ходите или шо?
Поскачите как конь на своих двоих на ВЛК?
Щоб побачили парез стопи та степаж, палочка і не потрібна взагалі.
А щоб ходити більш-менш впевнено, ортез - ось що необхідне та достатнє.
В принципі, якби не набряк, я б ходив зараз в бєрцах, і почувався доволі комфортно на вулицях.
Зараз я ходжу в кросовках, шкарпетки короткі. На правому шнурки максимально послаблені. В приміщеннях взагалі шкарпетки не одягаю, якщо не дуже холодно. Взуваю базарні гівнокрокси, бо звичайні шльопки без задників - взагалі не варіант. Ходити босоніж по хаті - теж.
Нещодавно в квартирі брата я наїбнувся і набив шишку на голові, бо зачепився великим пальцем правої ноги за край килимку на підлозі((

Назад
Зверху Знизу