Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну, за 30-40 км від ЛБЗ ще залишилися..
І навіть ближче. Друзі в увалі теж на ставок ходили, кілометрів 10 від ЛБЗ. Охорона прискакала досить швидко, мабуть, десь собі укриття зробили.

Дискусії про мобілізацію та ВЛК - у відповідній темі, будь ласка!
**** почистив, прохання не продовжувати))

Поки створюють.Зараз це вже не піхотна ,а механізована .Зараз активно шлют вчитися на фах.Артилерія,танки,ббм.Могут формувати як ще рік так і за пару місяців закінчити1&1 бригаду формували 8 місяців ,кажуть зараз розбита на 70 відсотків і вже не є бригадою.1&4 бригаду вже рік формують
Командирів середньої ланки дуже мало взвод ,рота.
Зараз вже так не роздають покупцям особовий склад ,ну і віковий склад бригади близько 50 .
Хай брат йде кудись на фах ,якщо досі в піхоті.
.
У нас та ж фігня.

Вчора ввечері ненадовго заїхав на ставок. За півтори години піймав трьох невеликих коропів. Але охоронець попросив їх відпустити, щоб ще підростали. Замість них дав судака, щуку та більшого коропа. Ну, я не був проти ;)
Це не фідер чи на поплавець?

Це не фідер чи на поплавець?
Звичайна китайська поплавкова вудка, 4 м, куплена в першому зустрічному магазинчику. Наживка - протеїнове тісто з ароматом кукурудзи. Ніяких прикормок, нічого...
Раз на декілька днів вдається заїхати на пару годин, кинути вудку, щось піймати на вечерю собі і хлопцям.

Ще була пара намародьорених старих бамбукових, але риба швидко їх поламала.

Звичайна китайська поплавкова вудка, 4 м, куплена в першому зустрічному магазинчику. Наживка - протеїнове тісто з ароматом кукурудзи. Ніяких прикормок, нічого...
Раз на декілька днів вдається заїхати на пару годин, кинути вудку, щось піймати на вечерю собі і хлопцям.

Ще була пара намародьорених старих бамбукових, але риба швидко їх поламала.
У вас там з гранатами зовсім біда? )))))))

Погода дала змогу протестувати підгін від форумчанина Adept. Ефект є, з шарфиком спека переносться легше. Дякую!

Вкладення

• IMG_20240820_153807619_HDR.webp
    IMG_20240820_153807619_HDR.webp
    154.6 КБ · Перегляди: 28
всем добрый вечер. Тема большая, долго читать. Подскажите, что нужно собрать для учебки?

Добрий вечір вашій хаті.
Хто зі мною поряд? В фортеці Покровськ? :D
А далі фортеця Краматорськ.
Що на цей раз буде крепче? Ми чи бетон? :дивитись:

А взагалі ніхуя не смішно. Я в ахує.
І зараз тільки подумала, шо перший раз з 14 року, я тут це пишу. Шо в ахуї навіть я. :хелп:

:увага:
Добрий вечір вашій хаті.
Хто зі мною поряд? В фортеці Покровськ? :D
А далі фортеця Краматорськ.
Що на цей раз буде крепче? Ми чи бетон? :дивитись:

А взагалі ніхуя не смішно. Я в ахує.
І зараз тільки подумала, шо перший раз з 14 року, я тут це пишу. Шо в ахуї навіть я. :хелп:
Наші на ч; ми, підрозділи забезпечення, в кущах неподалік.

Мене рвуть на шматки новини про Мирноград/Покровськ. Ми там всю зиму і весну були. Жили на хаті в Новоекономічному, а гарсали.. Очеретине і дачі, Новоолександрівка, Воздвиженка, Миролюбівка, Прогрес, Гродівка..
Зараз майже все це захоплене. І до Мирнограду підійшли ((

Пам'ятаю як ми приїхали взимку на ринок Світлий в Мирнограді, в неділю вранці. А на мікрорайон саме на світанку добряче прилетіло. П'ятиповерхівки понівечені, люди купками стоять на вулиці, розгублені, шоковані...
Я тоді сказав продавцеві на ринку:
- Шкода людей, таке місто непогане..!
Він тоді відповів:
- Та ніхуя не шкода! Ващє ніхуя!! Вони тут з 14 року так топили за расєю і путєна - хай тепер получають))

Але за Мирноград зараз все одно болить((
А які там красиві старі терикони на заході сонця))
А яка моцна бабушківка в Новоекономічному))
І красивезну церкву там розпиздували..

1000004240.jpg

Назад
Зверху Знизу