Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Нехай обстежать. Якщо проблем нема - це класно, якщо спіймають щось на ранній стадії - теж добре.
А з грошима - то не проблема, то можна вирішити.
Слушна думка. У знайомого брат учасник АТО, не захотів призиватись та помер від інфаркту. А якби пройшов ВЛК може і був би живий, якби виявили проблему. Хоча з ВЛК у при воєнкоматі навряд чи.

Слушна думка. У знайомого брат учасник АТО, не захотів призиватись та помер від інфаркту. А якби пройшов ВЛК може і був би живий, якби виявили проблему. Хоча з ВЛК у при воєнкоматі навряд чи.
Я вам больше скажу - его бы на ВЛК сразу и вылечили бы. Простите за черный юмор, но не перестаю удивляться чудесным мыслям, рождающимся на хф.

Я вам больше скажу - его бы на ВЛК сразу и вылечили бы. Простите за черный юмор, но не перестаю удивляться чудесным мыслям, рождающимся на хф.
Вас исцелили, или ещё не успели?

Вас исцелили, или ещё не успели?
Мне исцелили разваленный сустав, еще в 20-м. Сказали, что недостаточно данных, значит, здоров. КТ их не убедила. В последнее время терапевт даже аускультацию делает не всегда.
Следует смириться с тем, что на ВЛК работают запуганные врачи, которые как огня боятся давать заключения о недостаточном здоровье.

Мне исцелили разваленный сустав, еще в 20-м. Сказали, что недостаточно данных, значит, здоров. КТ их не убедила. В последнее время терапевт даже аускультацию делает не всегда.
Следует смириться с тем, что на ВЛК работают запуганные врачи, которые как огня боятся давать заключения о недостаточном здоровье.
Вам не был адресован данный вопрос!)

є вже 200 на курщині
Так, нажаль((
Звернув увагу, що минулого тижня було два повідомлення від місцевих медіа, про загибель бійців з мого рідного рідного району, - обидва загинули в Курській області. Гранатометник та номер обслуги арти. Бригади не знаю.

Як водій, все ж трохи заздрю хлопцям, які зараз там - їздять вони по ідеальних дорогах, не те що ми на донбасі...
Навіть трохи знаю *****єздола, який ті дороги будував. Це кєнт мого батька, його однокурсник по ХАДІ. Старий дорожник, був керівником Курського облавтодору, будували та реконструювали вони багато. Мешкав в Суджі. Єдінорос, депутат, агробізнесмен-мультимільйонер, всє дєла... Колись давно ми з батьком до нього у гості їздили.
Хз чи з'їбав він зараз звідти..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
1000017778.webp

Цікаво, чи хтось реально подавав рапорти через Армія+?
Чи хоч один командир вже повідомив підлеглим свій ID?

Судак тєма та щука, а короп щось не риба не м'ясо :)
Вчора ввечері ненадовго заїхав на ставок. За півтори години піймав трьох невеликих коропів. Але охоронець попросив їх відпустити, щоб ще підростали. Замість них дав судака, щуку та більшого коропа. Ну, я не був проти ;)

Судак тєма та щука, а короп щось не риба не м'ясо :)
Короп смажений - м-м-м-м, а щука з судаком - суха для смаження, краще рибнi котлети з них зробити
Але охоронець попросив їх відпустити,
*****, на тих краях ще й охоронцi е? Вiйна йде, рибу глушать КАБами та ракетами, ще й охоронцi?

Назад
Зверху Знизу