Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні всі наші отримали бойові за липень, а моє відділення - ні.
Ты отдельная рота? может чуть задержали???? если что -рапорт...!

Обіцяної державою виплати УБД по 1000 грн до дня незалежності також немає, хз чому. Настрій максимально святковий ;)
Тай хер з ними.
А настрій хай в останню чергу залежить від тих копійок

север ... та все доллжны дать Я вот свои жду...100 000 а мне только 75 дали (домой прийдешь .а тут подарочек 10к жене на тортик) не унывай!!!!!!!!!!!!

1724418287716.webp

та норм все ждем!!!!!

Ну, у нас там окрема історія..
Моє відділення залишили в розташуванні, де батальйон проходив відновлення, здавати табір. Декілька десятків наметів та більше двох сотень двоярусних металевих ліжок.
Здавали ми їх довго, бо це все треба було розбирати, складати, перевозити в зону зберігання, потім - на склад.
Ліжка треба було чомусь здавати як І категорію, тобто, нові. Хоча вони були розйобані добряче. Їх варили, власними силами. Плюс, склад з різних причин 6 днів відмовлявся приймати будь-що взагалі, бо були зайняті іншим.
Командири на всі орг.моменти *** забили..

Но в штабі хтось: ніхуя сєбє, та хулі там здавать? Я б їх днів за 10 здав.. Премії *****. Занавєс((

ето походу цыгане снимали . не ходи . я еле досмотрел
Все ж таки сходив. Теж не сподобалося. Стосовно циган згоден повністю. Халтура. Просто халтура((
1000017966.webp

Можливо, найближчим часом ще на "Конотопську відьму" піду..

Будь ласка, допоможіть знайти. Здається, в цій темі хтось ділився, що купив теплу накидку-пончо, яка одягається поверх всього спорядження. Ще й фото було.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сьогодні УБДшні 1000 грн отримав:
1000018136.webp

Назад
Зверху Знизу