Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
:увага:

Наші на ч; ми, підрозділи забезпечення, в кущах неподалік.

1000004240.jpg
Так, мені до речі теж подобались такі урбаністичні пейзажі. Шось в них такі є.
У нас патрулька була в Іванівському. Звідти хамерами на Авдос їздили. А біля Прогресу мої екіпажі працювали з полів. Да і я ще льотала по Бердичам, Очеретине, Ласточкіно і тд. Біля Мирнограду, є Балаган. Типу село. Ну я так думала. По карті так є. Типу вулиці і шось зарозше як огороди. А на справді то заброшені карьєри старі. Ото я охуїла коли вирішила поїхати до Іванівського того, сократити путь :D їду, дивлюсь попереду якісь пні стоять в світлі фар. Вихожу з машини, а то старе кладовище походу ще 20 років, хто працював на тих кар'єрах.... і всюди прірви. Лютий місяць. Звязку немає зовсім там. Де я. Куди їхати. Як їхати. Всюди непрохідні дороги. І звісно б мене там ніхто ніколи не знайшов би. Тепер звісно все. Вжє над Мирноградом фіпіві літають.

А взагалі, по мені можно зрозуміти де найбільша срака. Ми по місяцю всюди. Авдос, Завітне Бажання, Волчанськ, тепер Покровськ. Хоч би разок відправили до Херсону чи Запоріжжя. Хер там.:eek::хелп::хелп::хелп:

Біля Мирнограду, є Балаган. Типу село. Ну я так думала. По карті так є. Типу вулиці і шось зарозше як огороди. А на справді то заброшені карьєри старі
Балаган я знаю, канєшно! Вулиця там таки є! А далі дійсно кар'єри, і лісок внизу, ми там дерева на дрова їбашили.
Ще там є мототрек (мотобалаган), але на мотику я там не вийобувався..

Коли ти не був, не бачив, знаєш населені пункти тільки по назвах та картинці на діпстейт - то якось більш-менш спокійно, на похуях, сприймаєш новини про їх втрати. Неприємно, но що ж..!

Інша річ - коли ти там службу тащив, об'їздив вздовж і впоперек всі єбєня по сто разів, втратив побратимів, поклав здоров'я і нерви, зжер центнери шаурми і випив куби придорожньої кави, мав знайомства, пробиті ті чи інші точки...
Тоді вшторює люто(
Бо ти, ти їх не захистив...!

всем добрый вечер. Тема большая, долго читать. Подскажите, что нужно собрать для учебки?
БЗВП возьми от поноса сильнодействующих средств.Мы попали в жару ещё и кухня птздец .Рота вся потекла.От комаров спирали жгли в палатке, помогало.
Опять же смотря где учебка.Везде есть + и -.
В той же десне например связь ****** и с электрикой проблемы .Зато кормят нормально.
В Новомосковске или сейчас Самар наоборот.
Опять же как с инструкторами повезет .
Ещё вот триммер .На БЗВП не было ,а не помешал бы.Сейчас я опять в учебке ,приобрел.
Ещё футболок побольше надо штук пять ,что бы по одной не стирать .Накопил штук три четыре и заодно их постирал .Так же и исподнее

Останнє редагування:
БЗВП возьми от поноса сильнодействующих средств.Мы попали в жару ещё и кухня птздец .Рота вся потекла.От комаров спирали жгли в палатке, помогало.
Опять же смотря где учебка.Везде есть + и -.
В той же десне например связь ****** и с электрикой проблемы .Зато кормят нормально.
В Новомосковске или сейчас Самар наоборот.
Опять же как с инструкторами повезет .
Ещё вот триммер .На БЗВП не было ,а не помешал бы.Сейчас я опять в учебке ,приобрел.
Ещё футболок побольше надо штук пять ,что бы по одной не стирать .Накопил штук три четыре и заодно их постирал .Так же и исподнее
Дуже гарні таблетки (капсули) від поноса Ніфуроксазид. Лікує, перевірено.

Зараз Спасівка - в наметах будуть мухи зайобувати особливо люто. Тому липкі стрічки не завадять.

Дякую всім за відповіді.

Що охоронець дав цього разу?
Нічого.
Можливо, сьогодні щось дасть - вони будуть робити вилов.
Завтра мені їхати на повторну ВЛК в велике красіве місто))
Там мілфи і «Чужий: Ромул» в кінотеартах

Завтра мені їхати на повторну ВЛК в велике красіве місто))
Я вже заїбався з цим ВЛК. Дійшов сьодні до терапевта, це стерво понавиписувало ще 5 аналізів і діагностик... Писдес... Це ще місяць

ну, в мвс не лучше

Так вийшло, що останні півтора роки тим і займався, що порівнював зсу-шну медицину з мвс-ною. Дві ...травми було.
Щоби не вдаватися у подробиці, скажу, що різниця дуже велика.

Тому в кого є вибір куди призиватися ( а він є. Хоча тільки в тих, хто цікавиться) - в кого є такий вибір, то радив би орієнтуватися на НГУ.

Після же "бусифікації" або повістки з військомату вибору вже не буде. Тоді тільки мобілізація та тільки ЗСУ без варіантів.

Не чушь .Не спрашивают.Но возможно если проявитьнастойчивосьь .Бригада пустая кроме пехоти никого , поэтому можно заскочить

Не спрашивают "атб-шных", да.
А у нормальных есть "люфт" в этом вопросе.

Причём это никак не связано с уголовщиной в виде коррупционной херни разной

Останнє редагування:
АйсБерг или красивые или умные 1+1 У меня пулеметчик был (Симона) Симоненко фамилия ,так вот он при росте 175 и весе как пол фунта херячил ,а с вашим отбором хз? кого найдете ...С ув М-р А.....

А там кто-то спрашивал что брать? Салфетки гигиена (ребята это не шутка) яйца протереть во первых натирать не так больно во вторых на граждне пригодяться

Сьогодні всі наші отримали бойові за липень, а моє відділення - ні.
Наші командири весь липень з'ясовували, хто з них главний *** в журналі Перець, а крайніми у їхніх мутках та похуїзму штабні чомусь вирішили зробити нас((
Заєбісь, канєшно, спасіба/пажалуста!

Обіцяної державою виплати УБД по 1000 грн до дня незалежності також немає, хз чому. Настрій максимально святковий ;)

Назад
Зверху Знизу