Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Суворов тактики вчив. Рєнат - мінна безпека.

Доброго дня :україна:

Entombed я тут скористуюся твоєю темою))))) тут багато хто читає, і ті хто в учебках, і ті хто вжє служить, і хто планує. Або можє знають таких. З миру по нітке, як то кажуть.

Шукаю собі в новий підрозділ, людей які захочуть служити не в піхоті. До кандидатів вимога, до 35 років, або якщо старші то у відповідному фізичному та психологічному стані.
Вимоги до кандидатів: фізично розвинені, без проблем зі здоровям, технічно грамотні, геймери приветствуються, інженери та ті хто розуміються на роботизованих та беспілотних системах.
Забезпечення: все є :D зарплатня в два рази вища ніж загальна по Збройним Силам. Одягнуть в Carinthia та обують в Haix. Возить свої попки будуть на якомусь ford randger не старіше ніж рік 18.
Але це мають бути молоді, здорові, мотивовані до своєї роботи, та морально устойчиві люди :D

Можє хто з такими служить, або таких знає, дайте знати.

Дякую.
А що по "фізухе"? Наприклад мені 43. З електронікою, компами на ізі, трохи програмування вивчив до війни. Геймер в минулому, але від джойстиків вже відвик трохи. Права категорії B. Але питання фіз.підготовки актуальне. Бо не бігав давно. Основно працю компи, елктроніка та встановлення приладів на дробині

Технічно грамотний, інженер, геймер, психологічний стан цілком пристойний. Не аватар, не солєноід, не гівно по жизні.
Банщик, сантехнік, будівельник, діловод, можу копати, можу не копати, можу зробити так, щоб інші копали.
Но 45, обмежено придатний по слуху, з убитою поясницею та колінами.

Забирай - кращого тут не знайдеш 🤣
Майже як я :) Тільки коліна та поперек ще більш менш в нормі. А що з попереком не так? Сильно зірваний?

Щас, слава богу, бригадьі уже отказьіваются от инвалидов и пенсов.
Бригады то отказываются. А тцк нет. Просто интересно, что с человеком происходит, когда он ходить с трудом может, а его в тцк загребли потому, что "а ****, вас ловить потом..."?

Просто интересно, что с человеком происходит, когда он ходить с трудом может, а его в тцк загребли потому, что "а ****, вас ловить потом..."?
Сичують потім в резервних ротах

Поки в перші дні гоняли усіх на заняття,як перший 200 начали казати ,хто не в змозі сидить в наметі.Іншим дозволили викинуть пісок з рюкзака.Сьогодні ще мужика 57 років в реанімацію повезли,зараз сказали зняти бронеплити з плітоносок.
Були заняття з інженеріі ,копали .Були вогневі,вчимось стріляти .Були заняття з тактики .Полігон з 8-30 до 12-00.Та з 14-30 до 17-00 все це під сонцем,пекло за 30 градусів.
А контингент "обмежено придатний" которые прошли "перекомиссию" или "обновление данных" и оказались годные,по новому закону есть??

А контингент "обмежено придатний" которые прошли "перекомиссию" или "обновление данных" и оказались годные,по новому закону есть??
Полно ,процентов 80 .Опять же годные по новому закону делятся вроде на пять подтипов.

Полно ,процентов 80 .Опять же годные по новому закону делятся вроде на пять подтипов.
Родному брату жены,тоже пришла повестка на "перекомиссию",он уже проходил в декабре 2022 года,
но был признан "обмежено придатним" по зрению и отпущен.
Если не сикрет,есть такие с мобилизированных кто без очков ничего толком не видит??
У него с -7,5 на оба глаза,без очков уже никуда.

Просто уже есть другой родственник,у которого после ранения обострились проблемы с сахарным диабетом и посыпалось зрение со 100%....

Родному брату жены,тоже пришла повестка на "перекомиссию",он уже проходил в декабре 2022 года,
но был признан "обмежено придатним" по зрению и отпущен.
Если не сикрет,есть такие с мобилизированных кто без очков ничего толком не видит??
У него с -7,5 на оба глаза,без очков уже никуда.

Просто уже есть другой родственник,у которого после ранения обострились проблемы с сахарным диабетом и посыпалось зрение со 100%....
Полно таких .Есть и без одного глаза ,но доброволец ,молодой пацан 25 лет.У меня у самого зрение херовое , а вечером куриная слепота

А що по "фізухе"? Наприклад мені 43. З електронікою, компами на ізі, трохи програмування вивчив до війни. Геймер в минулому, але від джойстиків вже відвик трохи. Права категорії B. Але питання фіз.підготовки актуальне. Бо не бігав давно. Основно працю компи, елктроніка та встановлення приладів на дробині
***ово всьо. Основні втрати при заході на позиції і виході з них. А там треба бігти кілометри два-три, з усією ***ней на три доби... І більше, бо хєр його знає, що там буде

Кому ж потрібні 50+ ,в штурмовики?
це не в штурмовики) це не штурмовий підрозділ))))
Я зараз сам шукаю де можу знадобиться ,то 50 + не дуже потрібні.
посади щось накшталт старшин. або начальників складів. де треба писати купу непотрібних бумажок, і не йобнутись головою. я не знаю нікого хто умновно в 25 сяде в підвалі, і буде рахувати шось і писати писати писати накладні. є забезпечення. є склади. як на мене таких посад купа.
ненормально те що приходять в 20 і в них колєні і спина з зором. :D біг в 3 км задишка та ригають від жари і давлєнія. от де ****ец повний.
обмежено придатний по слуху, з убитою поясницею та колінами.
нажаль я не можу впливати на комісію та відбір( я можу тільки рекомендувати людину, сказати що мені вона треба, а її або затверджують або ні((((

А дійсно є такі бати, де обмежено придатни зібрани вкупе?
є. наприклад у нас є ціла частина, обмежених та майже списаних хлопців... поки вони на лікуванні через важкі поранення. резервний загін. туди переводять всіх хто не можє вжє воювати, і щоб не викидати на вулицю бійців, вони там числяться.
по таким йде мова окремо. вони можуть працювати в так званих "лабораторіях". просто їх кваліфікація має бути відповідна, і людина має пройти спеціальну перевірку через службу безпеки.

Бригады то отказываются. А тцк нет. Просто интересно, что с человеком происходит, когда он ходить с трудом может, а его в тцк загребли потому, что "а ****, вас ловить потом..."?
Я считаю,что єто хороший знак. Если учебка и батьі станут вьімораживать инвалидрв, то тцк не станет их ловить.

***ово всьо. Основні втрати при заході на позиції і виході з них. А там треба бігти кілометри два-три, з усією ***ней на три доби... І більше, бо хєр його знає, що там буде
Личное ******+ бк. Вода, жрачка, общее ****** как то гранатьі, гранатометьі,..

ненормально те що приходять в 20 і в них колєні і спина з зором. :D біг в 3 км задишка та ригають від жари і давлєнія. от де ****ец повний.
Я бегать никогда без тренировки нормально не мог. Плавать да, игровые виды спорта тоже норм, а бег просто ****.

це не в штурмовики) це не штурмовий підрозділ))))

посади щось накшталт старшин. або начальників складів. де треба писати купу непотрібних бумажок, і не йобнутись головою. я не знаю нікого хто умновно в 25 сяде в підвалі, і буде рахувати шось і писати писати писати накладні. є забезпечення. є склади. як на мене таких посад купа.

нажаль я не можу впливати на комісію та відбір( я можу тільки рекомендувати людину, сказати що мені вона треба, а її або затверджують або ні((((

є. наприклад у нас є ціла частина, обмежених та майже списаних хлопців... поки вони на лікуванні через важкі поранення. резервний загін. туди переводять всіх хто не можє вжє воювати, і щоб не викидати на вулицю бійців, вони там числяться.

по таким йде мова окремо. вони можуть працювати в так званих "лабораторіях". просто їх кваліфікація має бути відповідна, і людина має пройти спеціальну перевірку через службу безпеки.
СО1 було 20 років тому + доступ до роботи з сек.доками. 3 км бігти в повному снарядженні?) А навіщо якщо підрозділ не штурмовий? Я так розумію це аеророзвідка чи інший працюючий з дронами, які потрібно налаштовувати, ремонтувати та тому подібне?

Назад
Зверху Знизу