Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Доброго дня :україна:

Entombed я тут скористуюся твоєю темою))))) тут багато хто читає, і ті хто в учебках, і ті хто вжє служить, і хто планує. Або можє знають таких. З миру по нітке, як то кажуть.

Шукаю собі в новий підрозділ, людей які захочуть служити не в піхоті. До кандидатів вимога, до 35 років, або якщо старші то у відповідному фізичному та психологічному стані.
Вимоги до кандидатів: фізично розвинені, без проблем зі здоровям, технічно грамотні, геймери приветствуються, інженери та ті хто розуміються на роботизованих та беспілотних системах.
Забезпечення: все є :D зарплатня в два рази вища ніж загальна по Збройним Силам. Одягнуть в Carinthia та обують в Haix. Возить свої попки будуть на якомусь ford randger не старіше ніж рік 18.
Але це мають бути молоді, здорові, мотивовані до своєї роботи, та морально устойчиві люди :D

Можє хто з такими служить, або таких знає, дайте знати.

Дякую.

Доброго дня :україна:

Entombed я тут скористуюся твоєю темою))))) тут багато хто читає, і ті хто в учебках, і ті хто вжє служить, і хто планує. Або можє знають таких. З миру по нітке, як то кажуть.

Шукаю собі в новий підрозділ, людей які захочуть служити не в піхоті. До кандидатів вимога, до 35 років, або якщо старші то у відповідному фізичному та психологічному стані.
Вимоги до кандидатів: фізично розвинені, без проблем зі здоровям, технічно грамотні, геймери приветствуються, інженери та ті хто розуміються на роботизованих та беспілотних системах.
Забезпечення: все є :D зарплатня в два рази вища ніж загальна по Збройним Силам. Одягнуть в Carinthia та обують в Haix. Возить свої попки будуть на якомусь ford randger не старіше ніж рік 18.
Але це мають бути молоді, здорові, мотивовані до своєї роботи, та морально устойчиві люди :D

Можє хто з такими служить, або таких знає, дайте знати.

Дякую.
Це фантастика

Я зараз сам шукаю де можу знадобиться ,то 50 + не дуже потрібні.

Я зараз сам шукаю де можу знадобиться ,то 50 + не дуже потрібні.
як виявилось, у нас навіть молодь слабка та хвороблива.
бо з 10 хлопців відбір проходит 1-2. в кращому випадку.
через те, багато хто приходить. хоче перевестись... але не можуть пройти всі тести.
з учебки з 700 хто туди прийшов, пройшли 150. і то, багато хто попав просто у забезпечення.

як виявилось, у нас навіть молодь слабка та хвороблива.
бо з 10 хлопців відбір проходит 1-2. в кращому випадку.
через те, багато хто приходить. хоче перевестись... але не можуть пройти всі тести.
з учебки з 700 хто туди прийшов, пройшли 150. і то, багато хто попав просто у забезпечення.
В хорошие подразделения - хороший отбор :-) это нормально

До кандидатів вимога, до 35 років, або якщо старші то у відповідному фізичному та психологічному стані.
Вимоги до кандидатів: фізично розвинені, без проблем зі здоровям, технічно грамотні, геймери приветствуються, інженери
Технічно грамотний, інженер, геймер, психологічний стан цілком пристойний. Не аватар, не солєноід, не гівно по жизні.
Банщик, сантехнік, будівельник, діловод, можу копати, можу не копати, можу зробити так, щоб інші копали.
Но 45, обмежено придатний по слуху, з убитою поясницею та колінами.

Забирай - кращого тут не знайдеш 🤣

Кухня є ,але антісанітарія ,що приводить до звісно чого.
Хєрня, звикнеш - через місяць-два шлунок і болти перетравлювати буде.
Но в батальйоні харч буде всяко краще, ніж в тій задроченій учєбці.

Назад
Зверху Знизу