Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Очкарики на загальних підставах вчаться і працюють...можна як варіант на лінзи перейти (якщо є бажання і можливість, бо не з усіма діагнозами лінзи підійдуть)
Але з лінзами можна тактичні окуляри носити, це їм в плюс.
Лінзи є такі що можна довго носити не знімаючи. Тут хлопці в якійсь темі ділились досвідом, як воно в умовах війни носиться. Наче в темі alien.
Лінзи з одного боку дуже зручно, з іншого якщо піску в очі вітром насипе, то лінзи імовірно прийдеться знімати. Але тут писали хлопці-практики, шо в лінзах воювали, не в штабі сиділи і їм норм.
І в будь якому разі запаску з собою мати, хоч лінзи, хоч окуляри.
Спасибо за ответ,все так,просто есть куча ограничений.Да и после тяжелой контузии или несколько небольших,с таким минусом улетает зрение.
Линзы идеально,только уже есть случаи,когда "прилетает" и линзы "прикипают" к глазам,потянув за собой все последствия.
Да и в случае,с моим родственником,который без очков нихрена не видит,вообще печаль беда...

Так ще молодий, які поліпи.
Полипы независимо от возраста возникают.
Тим паче дивно що вони виникають, якщо не бігати.
Они есть все время, в лицевых пазухах КТ это показало, и когда они опухают, то дышать носом я не могу.
Вітамінчики з iHerb якісь нормально попити декілька місяців? Бо то що в наших аптеках - то дичина якась в цьому плані, навіть омега 3 і т.п.
Давай без гомеопатии

А где в армии возьмут если программист математик владеет английским.

підкажить, плз, калаша видають вже в навчальному центрі і після навчання потім саме з ним їдеш до підрозділу?
чи в підрозділі потім видають, з яким воювати будеш?

підкажить, плз, калаша видають вже в навчальному центрі і після навчання потім саме з ним їдеш до підрозділу?
Свій бери.Він пристрілянний

У підрозділі. Якщо офіцер, ще і пістолет.

А по речовому атестату ще бронік і каску)

• Це лайк!
Реакції: arek
Звісно, зброя та все майно приписано до частини. Тож, готуйся знов пристрілювати (не вір, коли кажуть "та воно вже пристріляно, вперед, вперед!" - від цього залежить твоє життя та життя побратимів).

А где в армии возьмут если программист математик владеет английским.
Linkedin у допомогу. Хай шукає там підрозділи, які його візьмуть. Бо багато айтішників просто на 0. Ну і в військовому it теж потрібні з досвідом, а не тільки після курсів

Так ,як нас привезли з бригади ,то вже з зі зброєю.Автомати від 1960 до 1974 років.Спочатку і в туалет з ним шли зараз познайомилися друг на друга лишаєм .Але на перевірку ,столову ,ну тягаєм і обов'язково на полігон

• Це лайк!
То не в мене .У знайомих син .Но йому ще немає 25.Але через рік вже буде.
У меня есть знакомый, банковский ИТшник 56 лет. Его вызывают в ТЦК, радостно пытаются записать боевым программером - потом видят требование "до 35 лет" и посылают с матюгами этого пидстаркуватого ИТшника обратно домой. Похоже вакансии Айсберга видят :D

Після присяги. 7-14 днів. У кого як.

• Це лайк!
Звісно кожна пора року ,коли потрапив в учебку має свої плюси та мінуси.
Я влітку ,спека ,комахи.Але я не розумію як в зимку після полігону ,відмитися ,попратися та висушити речі.А ще треба топити в наметі ,бо холодно

Звісно кожна пора року ,коли потрапив в учебку має свої плюси та мінуси.
Я влітку ,спека ,комахи.Але я не розумію як в зимку після полігону ,відмитися ,попратися та висушити речі.А ще треба топити в наметі ,бо холодно
То ТС. Тебе роскаже. Реально сітуацію.
Деркачи пьют каву..
Ти мене зрозумів

Зараз гуглила пільги для дітей.
От цікаво, ніби право мають діти всіх військовослужбовців, а з переліку документів виходить, що право мають тільки діти, чиї батьки мають посвідчення убд. Чи може якесь загальне посвідчення військовослужбовця існує, яке у всіх є. Тре звертатись за роз'ясненнями до держави) шо їй треба ..
IMG_20240624_183525.jpg

img_20240624_183540-jpg.14700768
У нас усім пропонували, незалежно від статусу

У меня есть знакомый, банковский ИТшник 56 лет. Его вызывают в ТЦК, радостно пытаются записать боевым программером - потом видят требование "до 35 лет" и посылают с матюгами этого пидстаркуватого ИТшника обратно домой. Похоже вакансии Айсберга видят :D
Дійде до бригади де беруть і в 50+ черга:))

Назад
Зверху Знизу