а ходити без тренування міг?

а там не завжди
але це справді проблема. бо всі хто був молоді та підготовлені... і хороші бійці... це ті, кого не особо можно випускати за забор... бо це відірви і викинь у цівільному житті. але там в основному нема ума штурмуй дома. хоча хлопці смекалісті, але не в суто технічному напрямку. а ті хто підходить по розумовим здібностям, ті ж геймери та програмісти .... інженера.... я не знаю чому.... але в них страшне по здоровью та фізухе. ну і звісно, вони не сядуть за 2 км від орків з фіпівішками.... бо психологічно того не потягнуть. а два в одному, спробуй знайди. той ще квест.
і до нас попасти через тцк не можливо. щоб когось упаковали в бусік і привезли. так би я вжє давно стояла за углом і показувала пальчиком кого ловити

або через рекрутінговий центр самостійно, або якщо вжє служиш подати заявку на проходження відбору, знову ж таки самостійно. якщо хтось проходе q-курс....то це гарантовано що його заберуть, переведуть і тд. але спочатку якщо через рукрутинговий центр, то йдеш на 100 вос, потім 107, потім потім вжє основний відбір... і якщо пройшов то потрапив... якщо ні, то піхота. якщо ти переводишся, то просто відбір і тебе переводять. але вся фішка в тому, що в любому випадку, людина потім піде служити і якщо не пройде то,світить піхота. а значить ті хто йдуть на той відбір, 100% хочуть служити, а не просто до нас. Бо гарантії немає. І от я не знаю. Так зробили, і це добре чи ні. Бо багато боїться не пройти, через те не йде взагалі. ну короче палка в двух концах.