Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
* перестала їсти вареник, задумаласьТехнічно грамотний, інженер, геймер, психологічний стан цілком пристойний. Не аватар, не солєноід, не гівно по жизні.
Банщик, сантехнік, будівельник, діловод, можу копати, можу не копати, можу зробити так, щоб інші копали.
Но 45, обмежено придатний по слуху, з убитою поясницею та колінами.
Забирай - кращого тут не знайдеш 🤣
А дійсно є такі бати, де обмежено придатни зібрани вкупе?Но 45, обмежено придатний по слуху, з убитою поясницею та колінами.
А мужчина почти 60-летнмй не рассказывал как к вам попал? На вид крепкий, выглядит моложе своего возраста?Молодий
НіА дійсно є такі бати, де обмежено придатни зібрани вкупе?
Ну є добре виглядає в 58 ,а той дід сивий ще амнезіяА мужчина почти 60-летнмй не рассказывал как к вам попал? На вид крепкий, выглядит моложе своего возраста?
Тварини, ***. На *****ів працюютьНу є добре виглядає в 58 ,а той дід сивий ще амнезія
Але це мають бути молоді, здорові, мотивовані до своєї роботи, та морально устойчиві люди![]()
Як кажуть в тцк по закону до 60 років значить могут призиватиТварини, ***. На *****ів працюють
А командиру, якому, таке щастя звалиться? Штатка заповнена, а воювати нікому. Маразм. Зате *****ватз тцк план виконалаЯк кажуть в тцк по закону до 60 років значить могут призивати
Ну і що той дід робить?Стрибає,бігає,повзає,копає?Чи чим ви там займаєтесь?Я просто згадую свою "учєбку" строкової служби при союзі.Так 90% 18-ти річних помирали.А що вже говорити про дідів за 50?Ну є добре виглядає в 58 ,а той дід сивий ще амнезія
так у нас в школах без болячек не найдешь детей, **** говорить про 25-45 летнихяк виявилось, у нас навіть молодь слабка та хвороблива.
бо з 10 хлопців відбір проходит 1-2. в кращому випадку.
Поки в перші дні гоняли усіх на заняття,як перший 200 начали казати ,хто не в змозі сидить в наметі.Іншим дозволили викинуть пісок з рюкзака.Сьогодні ще мужика 57 років в реанімацію повезли,зараз сказали зняти бронеплити з плітоносок.Ну і що той дід робить?Стрибає,бігає,повзає,копає?Чи чим ви там займаєтесь?Я просто згадую свою "учєбку" строкової служби при союзі.Так 90% 18-ти річних помирали.А що вже говорити про дідів за 50?![]()
Інструктори Суворов і Рєнат ще там?Інструктора хлопці добри ,більшість з боєвим досвідом, поранені.
Скажу за своих знакомых, всех кому стукнуло 60-т повыганяли из ВСУ, половину прямо из окопов (навскидку назову пять человек). Многие не хотели, так перестали платить денежное довольствие ... через месяц-другой ушли сами, без денег говорят беда. Одного в Августе 22-го прямо из окопа под Граково вытащили, правда ему было 62, ТРОшник. Какой смысл человека в 59-59,5 призывать ? Еще перед Новым годом бригады от мобилизованных 58+, отказывались...Як кажуть в тцк по закону до 60 років значить могут призи
Возможно, отчитываются по набранной численности мобилизованных, графы ,,возраст,, в отчётности нет...Скажу за своих знакомых, всех кому стукнуло 60-т повыганяли из ВСУ, половину прямо из окопов (навскидку назову пять человек). Многие не хотели, так перестали платить денежное довольствие ... через месяц-другой ушли сами, без денег говорят беда. Одного в Августе 22-го прямо из окопа под Граково вытащили, правда ему было 62, ТРОшник. Какой смысл человека в 59-59,5 призывать ? Еще перед Новым годом бригады от мобилизованных 58+, отказывались...
Не чув ,можливо інша рота.Також кажуть ,що інструкторів в боєвим частини направили , тут їх зараз не вистачаєІнструктори Суворов і Рєнат ще там?