Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
а мне медиков, медиков дайте..согласен на обмеженьіх!))

Технічно грамотний, інженер, геймер, психологічний стан цілком пристойний. Не аватар, не солєноід, не гівно по жизні.
Банщик, сантехнік, будівельник, діловод, можу копати, можу не копати, можу зробити так, щоб інші копали.
Но 45, обмежено придатний по слуху, з убитою поясницею та колінами.

Забирай - кращого тут не знайдеш 🤣
* перестала їсти вареник, задумалась

Як кажуть в тцк по закону до 60 років значить могут призивати
А командиру, якому, таке щастя звалиться? Штатка заповнена, а воювати нікому. Маразм. Зате *****ватз тцк план виконала

Ну є добре виглядає в 58 ,а той дід сивий ще амнезія
Ну і що той дід робить?Стрибає,бігає,повзає,копає?Чи чим ви там займаєтесь?Я просто згадую свою "учєбку" строкової служби при союзі.Так 90% 18-ти річних помирали.А що вже говорити про дідів за 50?:(

як виявилось, у нас навіть молодь слабка та хвороблива.
бо з 10 хлопців відбір проходит 1-2. в кращому випадку.
так у нас в школах без болячек не найдешь детей, **** говорить про 25-45 летних

Ну і що той дід робить?Стрибає,бігає,повзає,копає?Чи чим ви там займаєтесь?Я просто згадую свою "учєбку" строкової служби при союзі.Так 90% 18-ти річних помирали.А що вже говорити про дідів за 50?:(
Поки в перші дні гоняли усіх на заняття,як перший 200 начали казати ,хто не в змозі сидить в наметі.Іншим дозволили викинуть пісок з рюкзака.Сьогодні ще мужика 57 років в реанімацію повезли,зараз сказали зняти бронеплити з плітоносок.
Були заняття з інженеріі ,копали .Були вогневі,вчимось стріляти .Були заняття з тактики .Полігон з 8-30 до 12-00.Та з 14-30 до 17-00 все це під сонцем,пекло за 30 градусів.

Інструктора хлопці добри ,більшість з боєвим досвідом, поранені.

дохрена дедов около 60 попали в части из ТРО. на момент вторжения в ТРО брали всех. Затем терошньіе батальоньі ппривязали к ЗСУ. Так, к примеру: 225 со всеми инвалидами пенсами стал отдельньім штурмовьім со всеи вьітекающими

• Я в шоці!
Реакції: Ah
Як кажуть в тцк по закону до 60 років значить могут призи
Скажу за своих знакомых, всех кому стукнуло 60-т повыганяли из ВСУ, половину прямо из окопов (навскидку назову пять человек). Многие не хотели, так перестали платить денежное довольствие ... через месяц-другой ушли сами, без денег говорят беда. Одного в Августе 22-го прямо из окопа под Граково вытащили, правда ему было 62, ТРОшник. Какой смысл человека в 59-59,5 призывать ? Еще перед Новым годом бригады от мобилизованных 58+, отказывались...

• Це лайк!
Реакції: Ah
Щас, слава богу, бригадьі уже отказьіваются от инвалидов и пенсов.

Скажу за своих знакомых, всех кому стукнуло 60-т повыганяли из ВСУ, половину прямо из окопов (навскидку назову пять человек). Многие не хотели, так перестали платить денежное довольствие ... через месяц-другой ушли сами, без денег говорят беда. Одного в Августе 22-го прямо из окопа под Граково вытащили, правда ему было 62, ТРОшник. Какой смысл человека в 59-59,5 призывать ? Еще перед Новым годом бригады от мобилизованных 58+, отказывались...
Возможно, отчитываются по набранной численности мобилизованных, графы ,,возраст,, в отчётности нет...

Назад
Зверху Знизу