Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
чомусь нагадалось)
але всі пам’ятають, що хєппі енд)

.webp

Остатки слуха...
Но может отит и влиял ?...
У мене нейросенсорна приглухуватість через проблеми з судинами, отит тут ні до чого.
Зараз заклало ліве вухо, на яке я зазвичай чую краще. Праве поки що ок

Эх...
Ну, не запускай, долечи полностью
Прикол в тому, що я вже 6 діб у шпиталі, а на огляд до лора ще так і не потрапив - він тут буває всього раз на тиждень, щосереди.
Висновки щодо гаймориту зробив місцевий терапевт, на основі рентгену, на якому наполіг я, коли світили легені. Отит попередньо також він діагностував.
Призначили якісь антибіотики. Сподіваюся, завтра лор нарешті розбереться в ситуації більш детально і фахово.

Прикол в тому, що я вже 6 діб у шпиталі, а на огляд до лора ще так і не потрапив - він тут буває всього раз на тиждень, щосереди.
Висновки щодо гаймориту зробив місцевий терапевт, на основі рентгену, на якому наполіг я, коли світили легені. Отит попередньо також він діагностував.
Призначили якісь антибіотики. Сподіваюся, завтра лор нарешті розбереться в ситуації більш детально і фахово.
Весело)
Ну, лови лора. Настойчиво лови)

Поки ти з ЛОРом граєшь в салкі, ти позаштатом рахуєшься?

Поки ти з ЛОРом граєшь в салкі, ти позаштатом рахуєшься?
Та схуялі? Хто б мене, і чого туди виводив??
Довольствіє мають платити, а премію за дні перебування у шпиталі - хз, не в курсі. Побачу в кінці січня, коли вона надійде

Та схуялі? Хто б мене, і чого туди виводив??
Довольствіє мають платити, а премію за дні перебування у шпиталі - хз, не в курсі. Побачу в кінці січня, коли вона надійде
Шпиталь не враховується для додаткової винагороди (та, що 30~100)

Шпиталь не враховується для додаткової винагороди (та, що 30~100)
Та й піхуй - здоров'я дорожче. І трохи перепочити від того донбасянського їбанаріуму - безцінно ;)
Ну а на початку місяця я трохи встиг "підкалимити" на передку по БРці...

Народ посоветуйте плитоноску с плитами не за все деньги мира, а то штатный броник уже не вывожу.

Народ посоветуйте плитоноску с плитами не за все деньги мира, а то штатный броник уже не вывожу.
А які плити у тебе? ЗСУшні 4 клас, начебто, відносно не важкі..

Собі я взяв плитоноску від одеситів Arma, версію 5.0. Зараз вони вже 7.0 випустили.
Нормальна якість, зручна, легка, і ціна приємна. Як економ-варіант, цілком норм, вважаю. Хоча місцеві профі-космодесантники мене зараз, напевно, затюкають ;)
Плити залишив ЗСУшні. А от підсумки їхні мені не дуже сподобалися. Хоча зараз, здається, вони їх оновили.

ми відстрілювали ті зсушні - метрів з 60-70 7.62 не пробив

Дякую друже.
В мене плити 6 класу, вага 14кг.
Замовив сьогодні собі таку, разом з плитами.

Вкладення

• Screenshot_2023-12-20-14-27-37-624_ua.prom.b2c.webp
    Screenshot_2023-12-20-14-27-37-624_ua.prom.b2c.webp
    181.9 КБ · Перегляди: 118
Привет соучастники))
Такой вопрос. Нужно будет добраться с Ха в Лозовую, машиной, повидаться с родным братом.
Подскажите как, как дорога, как лучше добраться!?

Заранее спасибо за информацию и конструктив

Назад
Зверху Знизу