Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Який склад пряжі на етикетці?
До нас теж заходив. Два. Один з Іпоніі, другий з Грейт Брітіш. Теж подарунки хорошим хлопчикам приніс. Нам не дісталось, мабуть погано себе вели, але радіємо за хороших)Щойно до нас завітав Санта Клаус зі Швейцарії, зі своїми ельфами.
З Себастьяна Самуельсона?)))))![]()
60% Merino Wool
40% Tencel
З Тори БергерЗ Себастьяна Самуельсона?)))))
Без гульфіка ? 🙄З Тори Бергер![]()
Там все ок після її вареникаБез гульфіка ? 🙄
А ще нюанс в тому, що коли ми робили "очі", нам сказали що навіть простий потужний ІЧ світлодиод там їм не впав. Бо у тепловізор його бачити краще за прожектор.***, ну реально, нє, ну якщо в когось в хламі завалявся - то *** з ним, нехай шле (а де лампу на нього брати?)
а шо, проста купити і послати ніяк?
Думаєш, ота "танкова фара Reload" - не видно в теплік? А як тоді її відбите світло бачитеме водій через такий саме теплік?А ще нюанс в тому, що коли ми робили "очі", нам сказали що навіть простий потужний ІЧ світлодиод там їм не впав. Бо у тепловізор його бачити краще за прожектор.
Трохи інакше обійшли це тоді.
думаю може думка якраз в іншому.Думаєш, ота "танкова фара Reload" - не видно в теплік? А як тоді її відбите світло бачитеме водій через такий саме теплік?
Ну, може, я свічку не тримав. Але, повинно розуміти - те, що ти бачиш в теплік - бачить в нього і хтось інший. Немає такої підсвітки, щоб тобі підсвічувала, а іншим - не підсвічувала.думаю може думка якраз в іншому.
найдешевше лайно якесь, яке стоятиме в полі наприклад. і світитиме орків. ну і на додачу працюватиме як гамніт на всяке лайно, бо тєпліком здалеку бачити, можна і шмальнути про всяк випадок.
Ну, це треба централізовано робити.Взагалі добра ідея - поставити кілька джерел інтенсивного ІЧ випромінювання, щоб перевантажувало ДД тепловізора і на його фоні менш інтенсивні джерела не були помітні.
Если нет контакта командира или побратимов - шансы близятся к нулю 🙁🤷♂️.кто в курсе, подскажите, как узнать о судьбе пропавшего военного на Купянском направлении? пропал без вести 27.10.2023. в районе н.п. Синькивка. жене сказали, что среди 200 и 300 его нет. как узнать попал в плен или нет?
Я создала новую тему о пропавших без вести...пишите туда.Будем искать.кто в курсе, подскажите, как узнать о судьбе пропавшего военного на Купянском направлении? пропал без вести 27.10.2023. в районе н.п. Синькивка. жене сказали, что среди 200 и 300 его нет. как узнать попал в плен или нет?
Та тільки щойно повернувся зі шпиталю в располагу. Завтра вже анбоксінг зроблюшо там по шузам таки?!)
он сам ком. ротыЕсли нет контакта командира или побратимов - шансы близятся к нулю 🙁🤷♂️.
Да и то - врядли дадут точную инфу, особенно, если сами не знают, где он.