Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Привет соучастники))
Такой вопрос. Нужно будет добраться с Ха в Лозовую, машиной, повидаться с родным братом.
Подскажите как, как дорога, как лучше добраться!?

Заранее спасибо за информацию и конструктив
Дорога Харків-Мерефа-Лозова чудова.

ми відстрілювали ті зсушні - метрів з 60-70 7.62 не пробив
Я навіть не пригадую хто з моїх побратимів став 200 або 300 від стрілкотні. В основному, *****ська мінометка, рідше - арта.

Я навіть не пригадую хто з моїх побратимів став 200 або 300 від стрілкотні. В основному, *****ська мінометка, рідше - арта.
Військовий медик теж розповідав у інтерв'ю, що 99% поранень - осколкові.

Як в 2017 закатали нову дорогу, так вона досі і стоїть.
Наче вчора був той 2017-й(
Лудша губернаторка напідорила дорогу, до кордону з Дніпропетровською областю, в напрямку Павлограда
То добре!

Лудша губернаторка напідорила дорогу, до кордону з Дніпропетровською областю, в напрямку Павлограда
Там взагалі смішно - 100 км зробили за копійки (півтора мільярди), зекономили на узбіччях, на всьому, а потім і замовників, і виконавців намагалися судити.
А потім, вже за нового Президента, зробили 20 км від Мерефи до Зміїва за майже мільярд.

Так Лозівська траса досі стоїть як нова, Зміївську вже в 2021 попєрдоліло, і нічо, все нормально, нікого не судять.

І оце мене ****ить найбільше, намагаєшся зробити хоч щось нормально, а тебе потім за це і їбуть.
Вибачте, вирвалося.

Там взагалі смішно - 100 км зробили за копійки (півтора мільярди), зекономили на узбіччях, на всьому, а потім і замовників, і виконавців намагалися судити.
А потім, вже за нового Президента, зробили 20 км від Мерефи до Зміїва за майже мільярд.

Так Лозівська траса досі стоїть як нова, Зміївську вже в 2021 попєрдоліло, і нічо, все нормально, нікого не судять.

І оце мене ****ить найбільше, намагаєшся зробити хоч щось нормально, а тебе потім за це і їбуть.
Вибачте, вирвалося.
Ще потім тобі скажуть, що ти все вкрав.

Дивна історія.Наприклад в нас всі дороги,що зроблені після ПеПо набагато кращої якості...
Більше того, дорога Харків-Охтирка, зроблена ще в 2015, стоїть в основному так само.
Та й 4-смугова магістраль Дніпро-Запоріжжя, яку переклали тоді ж, теж як новенька. І зруйновані ділянки траси Харків-Дніпро, які тоді відновили, тепер найкращі по всій трасі, хоча тепер, після колон техніки, їй в цілому ****ець.

А у вас, схоже, забагато ****или на місцевому рівні.

Вибачаюся за офтоп, транспортну тему продовжувати не буду.

Сьогодні капелани влаштували для пацієнтів шпиталю різдвяний вечір. Так, раніше ніж треба, бо вони мають їхати десь в інше місце
Під гітару співали різдвяні пісні, читали фрагменти з біблії, молитви, говорили промови/проповіді, показували відео, які для бійців ЗСУ записували діти. В кінці всі розібрали подарунки з-під ялинки.
Дуже тепло і гарно все пройшло. У більшості присутніх були сльози на очах. Мені особисто дуже сподобалася одна з проповідей, в саме серце вразила, я за неї окремо потім подякував капелану.
Дякую цим світлим людям за ту добру справу, яку вони роблять!!

***, ну реально, нє, ну якщо в когось в хламі завалявся - то *** з ним, нехай шле (а де лампу на нього брати?)
а шо, проста купити і послати ніяк?
1703356431550.webp

Назад
Зверху Знизу