Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Після лікарняних справ у Запоріжжі залишалося трохи вільного часу, було бажання проїхатися в центр, на набережну, прогулятися, подивитися на обмілілий Дніпро.
Добре що починала псуватися погода, і я на мотику все ж вирішив тікати з міста в располагу. А то б нагулявся))
[дивіться новини]

Пздць, тепер, виявляється, щоб отримати направлення на ВЛК, однієї тільки рекомендації лікаря недостатньо! Бійцю треба написати відповідний рапорт на командира свого підрозділу, той пише рапорт з клопотанням на комбата, комбат - на комбрига.
Командир підрозділу ще й характеристику на бійця мусить подати!
Звісно, це все - зайві клопоти та час((

Тільки з усіма цими паперами отримуєш направлення на ВЛК. Хоча ще зовсім недавно хлопці спокійно собі їхали без рапортів та характеристик

Зайве затягування часу
Поки командири сподобляться їх зробити, відвезти на підпис, забрати...
А есть толк вообще от этой комиссии ?ведь просто предложат купить слуховой аппарат и обратно служить

Все равно не спишут. Одноруких,одноногих не списывают,а без слуха ещё скажут:хорошо,контузии не будет...

А есть толк вообще от этой комиссии ?ведь просто предложат купить слуховой аппарат и обратно служить
Пройду - побачимо. Сподіваюся, нарешті визнають обмежено придатним про слуху, як це одразу мали зробити в воєнкомату, але пропєтляли.
Тепер у мене в аудіометрії цифри залізобетон

Все равно не спишут. Одноруких,одноногих не списывают,а без слуха ещё скажут:хорошо,контузии не будет...
Мого товариша тиждень тому комісували.....було пораненнія у руку ( але йому 57 років, може щє це відіграло)....

Контузити запросто може і глухого від народження, та так, що на все життя наслідки залишаться!

А так сложно из этой игры выйти,это как из Мафии)
Та хз що там і як на тих ВЛК відбувається. І як кого списують або ні.
Когось списують у відносно непоганому стані, когось у сумному залишають, хоча мали б стовідсотково списати. Дехто після такого псіхує і йде в СЗЧ...

Мого товариша тиждень тому комісували.....було пораненнія у руку ( але йому 57 років, може щє це відіграло)....
Якщо можуть комісувати "за досягненням віку ", то так і роблять, якщо ні - зараз подовжують реабілітацію і, якщо вона продовжується до 6 місяців, можуть комісувати остаточно.

2 раза проходил влк
Зачем там деньги ?
Некоторые анализы приходится делать за деньги, и не сказать, чтобы малые. Я так МРТ делал, направление из военкомата в плане оплаты ничего не решает.

а без слуха ещё скажут:хорошо,контузии не будет...
Контузия не зависит от уровня слуха, это ударная баротравма, например, мозга, а параллельно могут быть повреждения и других органов, слышать при этом необязательно, ударная волна воздействует независимо от слуха.

Завтра або післязавтра до нас з Варшави має нарешті виїхати придбана машина. Сподіваємося, добереться швидко і без пригод та неприємних несподіванок

Назад
Зверху Знизу