Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Так бригада давненько вже воює!
І на нас БРки оформлюються. Не на всіх, але.. На мене точно були.

Стосовно оздоровітєльних хз як часто їх дають. Я, виходить, через півроку в ЗСУ отримав.
Спасибо.удачи !

Стосовно оздоровітєльних хз як часто їх дають
до щорічної відпустки пишиться рапортіна на мат.допомогу "на оздоровлення". Ще можеш написати на "вирішення соціально-побутових питань" - теж раз на рік

Отже, начебто, з машиною все складається збс! Має бути на повному бойовому ходу, з приємними плюшками, ввезена і оформлена офіційно, на бійця. І не за всі дєньгі міра.
Плюсуем господа и дамы!!!

Плюсуем господа и дамы!!!
Позавчора сплатили вартість авто і вартість пригону. Перерахували кошти з банки, PayPal, додали своїх. Тепер чекаємо.
Зганяв у Дніпро, туди й назад, знову забрав у брата мот. Він встиг зробити йому ТО, дещо підлагодив, замінив ланцюг і ведучу зірочку. Кращу лампу поставив у фару. Так що я знову на коні:)
Машину мають пригнати в Дніпро, тому як тільки - сідаємо з побратимом на мот і їдемо отримувати. Якщо все ок, мот знову залишаємо у брата, повертаємося на машині.

Позавчора сплатили вартість авто і вартість пригону. Перерахували кошти з банки, PayPal, додали своїх. Тепер чекаємо.
Зганяв у Дніпро, туди й назад, знову забрав у брата мот. Він встиг зробити йому ТО, дещо підлагодив, замінив ланцюг і ведучу зірочку. Кращу лампу поставив у фару. Так що я знову на коні:)
Машину мають пригнати в Дніпро, тому як тільки - сідаємо з побратимом на мот і їдемо отримувати. Якщо все ок, мот знову залишаємо у брата, повертаємося на машині.
В Днепр на моте с напарником ?
Второй шлем нужен)))

Нам з нашими тарантайками саморобними про таке тільки мріяти (
Последняя фраза в том тексте:
волонтери запланували устаткувати ще два таких комплекси для військовослужбовців частин ОК «Північ».
Те, як скоро вони зʼявляться у військових частинах, залежить від швидкості збору коштів.
А если связаться с ними - и адресный сбор, именно для вас ?

Пам'ятаєте ґвалт про гівняні китайські турнікети, видані бійцям ЗСУ? Нам теж вони дісталися, по 1 шт, у складі тактичних аптечок.
Так от: сьогодні дали команду їх здати. Натомість, замість них обіцяють видати по 2 шт якісних. Які саме будуть - поки що невідомо.
У мене ще є два шт Sich, від волонтерів. Начебто, вони вважаються цілком ок

Пам'ятаєте ґвалт про гівняні китайські турнікети, видані бійцям ЗСУ? Нам теж вони дісталися, по 1 шт, у складі тактичних аптечок.
Так от: сьогодні дали команду їх здати. Натомість, замість них обіцяють видати по 2 шт якісних. Які саме будуть - поки що невідомо.
У мене ще є два шт Sich, від волонтерів. Начебто, вони вважаються цілком ок
Хорошо бы, чтоб они тебе и не потребовались.

Инициатива тебя же **** эт древняя истина в армии
Ті самопальні тарантайки - і близько не моя ініціатива. Я б на таких похуях зроду не спорудив.
Скільки намагався переконати що треба щось зручніше і надійніше, на зовсім іншому шасі - марно. Тепер їбемося.

Что то кумушка22 не пишет.

Чек-ін у Запоріжжі.
Плюси: обл. центр, в якому я не був 100 років, дорогою трохи побачив ДніпроГЕС, пороги та обмілілий Дніпро.
Мінуси: у зв'язку з погіршенням слуху, консультація ЛОРа, аудіометрія, отримав направлення на ВЛК.

Чек-ін у Запоріжжі.
Плюси: обл. центр, в якому я не був 100 років, дорогою трохи побачив ДніпроГЕС, пороги та обмілілий Дніпро.
Мінуси: у зв'язку з погіршенням слуху, консультація ЛОРа, аудіометрія, отримав направлення на ВЛК.
🤔
Ухудшение не прогрессирует?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу